El “CIRCO MÁGICO” arriba a la ciutat d’Alacant, des del passat 21 de desembre al 6 de gener, en el Teatre Principal. Un espectacle per a tota la família de Productors de Somriures, els creadors del “Circ de Gel” i d’alguns dels espectacles nadalencs més aclamats de els últims anys, que ens sorprendrà introduint la màgia en el circ d’una manera única i diferent.

El teatre es converteix en un autèntic planetari, plagat d’estreles i constel·lacions, i l’escenari del “Circo Mágico” està habitat per éssers de llum, elfos, fades, faunes, unicorns i follets, que faran somiar als més xicotets. Un espai misteriós que submergeix a l’espectador en una màgica història contada per un narrador d’excepció, L’Arbre Màgic, un arbre druida de més de 5 metres d’altura interactiu i hiperrealista. Compte que fa molt, molt de temps, el primer Gran Mag va arribar des de les estreles a la Terra per a quedar-se i va crear un món oníric que va poblar de personatges fantàstics que des de llavors li acompanyen i que només es fan visibles omplint el món de màgia.

Dalt Silva (Premi Nacional de Circ 2003), director artístic de Circo Mágico, dirigeix a més de 30 artistes arribats de les millors escoles de circ de tot el món, sota una increïble escenografia, una impecable posada en escena i un sorprenent vestuari .

Productors de Somriures ens recorda que aquells que creen en la màgia sempre la troben.

 

DADES D’INTERÉS

 

CIRCO MÁGICO

DEL 21 DE DESEMBRE Al 6 DE GENER TEATRE PRINCIPAL

Plaza Ruperto Chapí, s/n Alacant

HORARI DE FUNCIONS

Consultar en la web: www.elcircomagico.es

PREU DE LOCALITATS

De 25 a 45 euros

ENTRADES A la VENDA EN:

Taquilles i en la web: www.instanticket.es

Més informació:

www.elcircomagico.es