La setmana passada el Club Jove, realitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi, va reobrir les portes amb activitats presencials que s’havien paralitzat per la Covid-19. Les activitats es realitzaran al pati exterior del Centre Cervantes Jove (CCJ) i tenen en compte totes les mesures de seguretat marcades des de Sanitat i recomanades des de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

En les activitats presencials del Club Jove hi ha un monitor per cada 10 participants i es mantenen les mesures de seguretat i higièniques com l’ús del gel hidroalcohòlic i la norma de no compartir materials. Els dies i horaris de les activitats programades durant el mes de juliol seran: dimecres, dijous, divendres i dissabtes de 17.30 a 18.30 hores i els participants hauran de fer una inscripció prèvia obligatòria per a poder participar. Les activitats presencials programades per a aquesta setmana són: El dimecres 8 de juliol, «Atrapa la bandera; el dijous, Scattergories; divendres 10 de juliol, Guerra de Globus i dissabte 11, un Torneig Fornite.

Per a participar en les activitats presencials cal cita prèvia, que es pot demanar tant telefonant al número 965537138 com per correu en l’adreça clubjove@alcoi.org. María Baca, edil de joventut explica que «la tornada d’activitats del Club Jove és una bona notícia, tots els dimecres, dijous, divendres i dissabtes, els nostres joves tenen activitats gratuïtes, a l’aire lliure lúdiques i divertides amb totes les mesures de seguretat pertinents i amb un monitor per cada 10 participants. Animem a totes i tots a gaudir de les activitats del Club Jove, inscrivint-se en aquelles activitats en les quals estiguen interessats en clubjove@alcoi.org».

També es continua amb la programació en línia que es va iniciar durant el confinament amb els programes «Estem…de cine» i «Cuina de Sabors» que, durant aquesta setmana, seran el divendres 10 de juliol. Amb una recepta de paté de salmó per al programa de cuina i la cinta d’animació «Kubo y las dos cuerdas» comentada per Jorge Hinojosa en «Estem…de cine».

Cal recordar que des que es va acabar l’Estat d’Alarma ja està obert l’Espai Jove en horari de 10 a 14 hores de dilluns a divendres en el CCJ per a fer qualsevol consulta o tramitació en temes de joventut.