El Col·legi d’Arquitectes d’Alacant ha organitzat una setmana temàtica entorn de la percepció en l’arquitectura amb diferents aproximacions i activitats per a explorar la relació dels sentits amb l’experiència arquitectònica.
La setmana compta tant amb activitats de formació dirigides a arquitectes que desitgen ampliar els seus coneixements sobre la temàtica com a activitats obertes a la ciutadania, com a part del Club Arquitectura, per a posar a prova les seues capacitats perceptives de la mà d’arquitectes i experts.
Les activitats es desenvoluparan entre els dies 3 i 7 de juliol en diferents espais de la seu del Col·legi d’Arquitectes a Alacant en la Plaça Gabriel Miró, 2 03001   i donat l’escàs nombre de places, serà necessària la inscripció en cada esdeveniment.
També hi ha un taller infantil gratuït per a xiquets de 8 a 13 anys sobre “Anàlisis d’espais”, El taller busca introduir als xiquets a l’arquitectura i la percepció espacial com a matèria interdisciplinària a través d’una gimcana on descobriran tots els elements d’un edifici prenent com a base el propi edifici del Col·legi d’Arquitectes d’Alacant.
A més aquest dijous a les 20:00h et convidem a Realitat Virtual i 3D PARTY! Com a pas previ al curs de Realitat Virtual que organitza el CTAA la Setmana de la Percepció, et convidem a experimentar la sensació immersiva de les ulleres VR i en un exercici de networking acompanyat d’unes cerveses alternant real i virtual mentre et comptem en què consistirà la Setmana de la Percepció.

PROGRAMA:
Curs: Realitat virtual aplicada a l’arquitectura
Petit Comité:Percepció
Jornada Tècnica:Percepció i confort acústic per Ecophon
Taller: Tast de Gelats
Taller Infantil:Anàlisi d’espais per a xiquets
Taller-Conferència:Antonio Maciá – El perfum com a experiència estètica i sensorial
Curs:Neuroarquitectura aplicada a l’arquitectura
Presentació lliure:“Neuroarquitectura. Aprenent a través de l’espai” d’Ana Mombiedro
Más info i inscripcions:  https://arquitectosdealicante.es/semana-de-la-percepcion/