El present curs està sent excepcional per a la comunitat educativa del col·legi José Arnauda, ja que estan celebrant una efemèride molt especial, el seu 75 aniversari. Si el mes de novembre donaven el tret d’eixida amb la inauguració institucional de la celebració d’aquests 75 anys de vida; ara, arribat el mes de gener, portaran a la ciutat d’Alcoi ciutat a alguns dels que actualment es consideren com a grans referents dins del camp educatiu. Figures com José María Toro, Manu Velasco, David Santos, Rosa Embolicar-te, Paula Tenca i Paula Serrano formen l’excepcional cartell de les JORNADES EDUCATIVES “Educar en el s. XXI: una mirada des del cor”, que se celebraran els dies 27 i 28 de gener en l’IVAM CADA ALCOI.    , declara María Dolores Devesa, directora pedagògica del col·legi José Arnauda.

Per a l’organització d’aquest esdeveniment, el centre ha comptat amb el suport de l’Ajuntament d’Alcoi, que cedeix l’espai de la sala d’actes de l’IVAM CADA per a la realització de les ponències, i del CEFIRE d’Alcoi, que aposta per aquesta proposta, oferint la possibilitat d’obtindre el corresponent certificat al personal docent que assistisca a elles.

Per a això, únicament han d’escanejar el codi QR corresponent o accedir a l’enllaç corresponent i inscriure’s. Però aquest no és l’únic públic al qual van dirigides aquestes jornades. “Esperem comptar amb l’assistència de totes aquelles famílies i públic en general que estiguen interessats en temes educatius. Per a poder participar d’aquestes jornades únicament s’exigeix la inscripció prèvia, que es pot realitzar escanejant el codi QR que es troba en el cartell o accedint a l’enllaç corresponent”, s’informa des de la direcció. La inscripció a aquestes jornades, tant per al personal docent com per al públic en general, és gratuïta.

Es pretén que aquestes jornades constituïsquen un punt de trobada de tota la ciutadania en el qual es donaran cita professionals directament vinculats amb el món de l’educació que aportaran les seues experiències constituint un espai de diàleg, reflexió i debat comú. “Per a nosaltres ha suposat un gran esforç, tant econòmic com logístic. El professorat s’ha bolcat en l’organització, invertint molt temps i dedicació. Estem convençuts que el resultat valdrà la pena, però la nostra major satisfacció seria veure el saló del CADA ple i haver aportat el nostre granet d’arena a l’oferta cultural i educativa d’Alcoi”, conclou Devesa.