L’Aula de Cultura d’Alacant rebrà hui dissabte 23 de febrer, a partir de les 20.00 hores, a l’humorista Dani Martínez, que presentarà el seu espectacle “¡Ya lo digo yo!” dins de la programació del centre cultural de la Fundació Caja Mediterráneo.

Actor, còmic i presentador, Dani Martínez torna als escenaris amb un nou espectacle d’humor on està disposat a tractar aqueixos temes que la gent passa per alt, aqueixos temes dels quals es parla per damunt i mai s’entra en els detalls. “¡Ya lo digo yo!” és un xou on hi ha imitacions, música, efectes visuals, una gran pantalla que va portant a l’espectador d’un tema a un altre i, sobretot, molta improvisació.

El títol de l’espectacle és tota una declaració d’intencions: Dani Martínez ja s’ocupa de cridar als quatre vents el que la majoria pensa, però que quasi ningú s’atreveix a expressar en veu alta. Hi ha temes que passen inadvertits per a la majoria de la gent, o fins i tot hi ha temes dels quals tothom parla per damunt, sense entrar en els detalls.

Aqueixos temes són els protagonistes del nou espectacle de Dani Martínez. “Ja ho dic jo!” és un espectacle modern i innovador, on la improvisació ocupa el 50% de l’espectacle. Tots aqueixos temes seran tractats per Dani ajudat per una gran pantalla, música, efectes visuals, imitacions…

Les entrades per a l’actuació de Dani Martínez a l’Aula de Cultura d’Alacant (Av. Doctor Gadea, 1) de hui dissabte 23 de febrer es poden adquirir a través de www.ticketea.com