La regidora de Turisme i Festivitats, Mariola Rocamora, ha recordat que divendres que ve 30 d’agost se celebrarà el concert gratuït de “Eterno Mecano” a l’Esplanada de Platja Flamenca a partir de les 23.00 hores tancant així la programació d’activitats musicals organitzades per a aquest estiu ‘Oriola música en la costa 2019’. “Arriba un dels concerts més esperats amb aquest homenatge a Mecano, amb l’espectacle musical “Etern Mecano” amb el qual clausurem aquest reeixit festival per a amenitzar les nits d’estiu en la nostra costa”, ha informat Rocamora.

‘Oriola, música en la costa 2019’, és un esdeveniment que abasta una sèrie de concerts en Platja Flamenca i en La Zenia els dies 17, 24 i 30 d’agost. Després de l’actuació de ‘The Trouper Swing Band’ el dia 17 i l’actuació de ‘Frank Daniel’s DJ’s’ dissabte passat, posa el seu fermall final a aquesta edició amb l’homenatge al conegut grup dels anys 80.

Rocamora ha convidat “a tots els oriolans i turistes a gaudir de la música com d’un entorn tan especial com és la nostra bella costa”.