Amb un repertori a aquest efecte elegit `pel director José Antonio Pastor, l’Orquestra de Pols i Pua Batiste Mut de El Campello va xopar ahir d’ambient nadalenc l’auditori de la Casa de Cultura, en el qual diversos centenars de persones van gaudir de la bona música a la qual ens té acostumats aquesta agrupació fundada en 1978 i integrant de la Federació d’Orquestres de Pols i Pua de la Comunitat Valenciana.
El concert especial sufragat per la regidoria de Cultura que dirigeix Dorian Gomis (PP), forma part del llarg programa d’actes dissenyat per l’Ajuntament per a festejar les festes nadalenques, en el qual han tingut cabuda totes les agrupacions musicals del municipi.
Per això, el programa musical estava integrat per peces de marcat caràcter nadalenc i altres igualment entranyables. Va arrancar amb una versió instrumental de “Del rosal de mi jardín”, de José Alfosea Pastor, molt aplaudida, i va continuar amb unes altres especialment conegudes pel públic.
Com és tradicional, després de l’actuació l’Orquestra va ser felicitada per un grup d’autoritats locals, en aquesta ocasió integrat per l’alcalde Juanjo Berenguer, el primer tinent d’alcalde Julio Oca (Cs), la tinenta d’alcalde Lourdes Llopis (PP), i les regidores Dorian Gomis (PP), i Mercé Pairó (Cs).