La Coral de la Universitat d’Alacant, sota la direcció musical de Shlomo Rodríguez i en col·laboració amb el Quartet de Corda de l’OFUA, oferiran el tradicional Concert d’Hivern al Paranimf, el pròxim dimecres 2 de desembre a les 20 hores. Aquesta actuació tanca l’agenda cultural de la UA (ACUA) del 2020.

En el Concert d’Hivern, la Coral UA interpretarà peces de diferents estils i tradicions. El programa musical inclourà composicions de Mozart, Albinoni o Fauré, a més de cançons tradicionals valencianes, algunes de rock o de clàssics musicals.

En els últims mesos, els assajos de la Coral de la UA s’han adaptat a les circumstàncies de la pandèmia de la COVID-19, i ham alternat assajos presencials i virtuals, fet que ha significat un esforç afegit a la hora d’empastar les veus per a aconseguir un conjunt harmònic.

Coral de la Universitat d’Alacant.

La Coral de la UA és una formació musical que s’inscriu en el marc del Vicerectorat de Cultura, Esports i Llengües. Té diversos objectius, partint sempre de la base d’aprendre i gaudir amb el cant. Entre els objectius primordials està formar els integrants en les diferents facetes d’un cor, tant a nivell musical, social i cultural, i també participar i col·laborar musicalment en els actes acadèmics i institucionals de la UA i en els concerts que es programen des de la Universitat. A més de això, es tracta de potenciar l’intercanvi amb altres corals, i també la participació en certàmens nacionals i europeus.

Invitacions disponibles