El certamen, que ha avançat les seues dates, repartirà un primer premi de 1.000 euros amb un accèssit de 500 euros els guanyadors dels quals es coneixeran el pròxim 29 de setembre
El regidor de Cultura, Estimat Navalón, acompanyat de la tècnic auxiliar de Biblioteques, Reme Páez, ha presentat la 37 edició del Concurs de Narrativa ‘Ciutat d’Elda’. L’edil ha recordat que “aquest concurs és un clàssic de la cultura a la nostra ciutat. Estem parlant d’un certamen que compleix 37 edicions i, per tant, té molts adeptes en tota la Comunitat Valenciana”.
Navalón ha indicat que “la idea des de la Regidoria de Cultura és donar-li més importància i rellevància pública a aquest concurs, donant a conéixer al guanyador amb un acte important. Per aqueix motiu hem decidit avançar uns mesos els diferents terminis”.
Per part seua, Reme Páez ha indicat que “totes les bases del concurs estan publicades en el BOPA del 27 de maig. Com sabeu, és un certamen que se celebra per a animar i premiar a noves veus de narració, és de caràcter internacional i en 2021 es van rebre més de 250 relats”.
El termini per al lliurament dels textos finalitza el divendres 15 de juliol i les obres han de ser enviades a la Biblioteca Pública Alberto Navarro, amb l’adreça carrer Pare Manjón, 18. Els autors, que podran remetre un màxim de dues obres, han d’enviar tres còpies, cadascuna d’elles amb una portada en la qual apareguen el títol del relat i el pseudònim. Aqueixes tres còpies aniran acompanyades en sobre tancat amb les dades personals de l’autor. La temàtica és lliure i l’extensió màxima és de 8 folis.
El premi per a l’obra guanyadora és de 1.000 euros amb un accèssit de 500 euros. Un jurat realitzarà una selecció prèvia d’entre totes les obres rebudes i un jurat.