Yunke és l’actual campió del món de màgia i Óscar de la màgia en el prestigiós Mandrake d’Or de París, al costat de David Copperfield. Ha portat la seua màgia als cinc continents i participa en programes de televisió per tot el món, com El Formiguer. Estarà a Torrevella aquest dissabte 27 d’abril amb el seu espectacle Conjur.
Yunke és un dels grans il·lusionistes del nostre temps. La seua màgia està plena de misteri, bellesa i risc. Les seues il·lusions són colpidores. Yunke és també un innovador de la màgia, inventor d’il·lusions i creador de mecanismes màgics.
Ha portat la seua màgia als cinc continents i participa en programes de televisió per tot el món, com, per exemple, és col·laborador habitual del programa d’Antena 3 El Formiguer 3.0, on fa uns mesos li va tallar el cap a Dani Martín en directe.
Però no solament se’l coneix per aparéixer en el programa de Pablo Motos, sinó també per haver col·laborat en Res x ací, Shalakabula i Per art de màgia, entre altres. És campió d’Espanya en màgia i conegut mundialment. Ha sigut proclamat Subcampió del món de grans il·lusions (en Busan, Corea) 18 anys després del seu primer subcampionat. A més de tindre un esment d’Honor de la Família Real de Mònaco, les seues il·lusions són úniques, la seua màgia, diferent i la seua filosofia de treball i la seua forma d’entendre la màgia és totalment singular.
Arriba a Torrevella a presentar Conjur, el seu nou xou. La seua màgia en el seu nou espectacle és, sense lloc a dubte, una opció que deixarà en els espectadors una sensació que tardaran a oblidar, oferint des de números amb molta força i espectacularitat fins a tendres jocs que faran gaudir al públic.
Durant una hora i mitja, Yunke ens presentarà les seues últimes creacions màgiques. Els seus grans números i xicotetes il·lusions tindran per al públic un ventall de sensacions que aniran de la incredulitat a la fascinació, passant per la incertesa i la tensió del moment, acompanyat per tot moment amb una força i un ritme de xou impressionants.