El 29 d’octubre va començar el rodatge del curtmetratge ¿Me amas? de la benidormense Ely C. Llobregat un projecte en femení que naix com a eina didàctica i pedagògica per a lluitar contra la violència de gènere tant fóra com dins de l’aula. Està història va començar a gestar-se a primers d’enguany, i compta amb el suport del Consell Comarcal d’Igualtat de la Marina Baixa (Altea, la Vila Joiosa, Benidorm, La Nucia, Polop, Finestrat i Alfàs del Pi) i l’associació Dones amb Veu amb seu a la Vila Joiosa.

Es tracta d’un thriller que compta amb la nuciera Cristina Verdú Rico, cantant professional que competeix a nivell internacional en slong board treballant per a marques com GoPro, Goat Longboards, Bear trucks i amb més de 40.000 seguidors en Instagram i el madrileny Gonzalo Palmero que ha treballat en sèries nacionals com El cas de Televisió Espanyola i Estimar és per sempre d’Antena 3.

Aquest curtmetratge es rodarà en la ciutat d’Alacant i en diferents localitzacions de la Marina Baixa com són la platja d’Altea, l’Hotel La Marina de Benidorm o la Ciutat Esportiva Camilo Cano a La Nucia. Una ficció que explica la vida d’Ana, una jove estudiant de medicina que veurà com canvia la seua vida en conèixer a Luis.

L’equip íntegrament està format per dones professionals del sector en actiu nacionals i internacionals assentats en la península. A càrrec de la producció està Bea Martínez productora i responsable de produccions com Scratch de David Valero, L’Oblit de Xenia Grey i Cristina Vaello un curtmetratge de 2D sobre el bombardeig al Mercat Central d’Alacant que enguany ha complit el 80 Aniversari i R31 de Rafa G. Sánchez i Alex Cuellar que es troba tancant testimoniatges de la Guerra Civil.

El curtmetratge ¿Me amas? serà presentat el 24 de novembre en la Gala Contra la Violència de Gènere que està preparant la regidora d’Igualtat de l’ Alfàs del Pi, Donya Genoveva Tent Musarella i després començarà el seu recorregut per festivals amb l’objectiu de començar una estrena nacional i internacional.