El Consell de Cultura demana una reunió a representants del blog ‘Alcoi Cutural’

El Consell de Cultura demana una reunió a representants del blog ‘Alcoi Cutural’

El Consell de Cultura va aprovar reunir-se amb representants dels signants d’un manifest crític amb les polítiques culturals dels governs d’Alcoi. S’està a l’espera que els creadors d’aquest blog i manifest anònim designen a les persones interlocutores per poder contactar amb elles.

En la darrera comissió de serveis a les persones celebrada el dimarts 22 de desembre es va demanar que es fera una reunió entre representants d’aquest blog, del govern i de la resta de partits. El regidor de Cultura, Raül Llopis, va explicar que no tenia cap problema en fer aquesta reunió, però que el millor fòrum és el Consell de Cultura, on hi ha gent que treballa per la cultura i representants de tots els partits polítics, tal com es va definir i decidir en la constitució del consell. Per aquest motiu el regidor es va comprometre a tractar el tema en el Consell de Cultura que tindria lloc eixa mateixa vesprada.

El consell de Cultura va acceptar dur a terme aquesta reunió, ja que és el fòrum on es poden exposar les crítiques i inquietuds, “Pensem que estem en el millor moment per poder estudiar propostes i generar plans, per a poder marcar un full de ruta consensuat per totes les parts i grups polítics. Volem gaudir de la cultura i no utilitzar-la com arma de confrontació de crítica de corporacions anteriors i treballar propositivament dins del marc de la Capitalitat Cultural d’Alcoi ‘Arrels de Futur’”, afirma el regidor de Cultura, Raül Llopis, qui explica que “estem a l’espera que els signants d’aquest blog anònim designen representats. El blog té al voltant de 270 signatures de diferents persones i entitats, algunes de les quals no són d’Alcoi, tot i això no tenim cap problema en reunir-nos. No podem fer res per canviar el treball dels meus predecessors, de tres partits diferents, Esquerra Unida, Compromís i PP, que són també criticats en el manifest, però si puc dir que nosaltres hem treballat, treballem i treballarem per la cultura de la nostra ciutat i una prova evident és la creació del Consell de Cultura, on participen tots els partits polítics i entitats culturals amb totes les iniciatives que està portant endavant des de les diferents comissions”.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X