El Conservatori Professional de Dansa de Novelda va acollir el diumenge, 27 de gener, la fase de selecció per a la participació en el Russian Màster Ballet Camp, un curs intensiu de dansa clàssica que, per quart any consecutiu, tria les instal·lacions noveldenses com a seu a Espanya.

Cent aspirants d’Espanya i Portugal van realitzar les audicions a Novelda, entre les quals es trobaven huit alumnes del conservatori que van ser admeses i, a més, quatre d’elles van aconseguir beca. El curs completarà el seu aforament de tres-cents alumnes amb les audicions que se celebraran a Madrid i Barcelona el 2 i 3 de febrer.

El Russian Masters Ballet Camp és un curs intensiu en el qual tres-cents alumnes de dansa clàssica de diferents nacionalitats perfeccionen la seua tècnica i habilitats amb un equip docent de dèsset professors que segueixen el prestigiós mètode Vaganova. Enguany, el curs, que és l’únic oficial de l’Acadèmia Vaganova, se celebrarà, per primera vegada, de forma simultània a Sant Petersburg i a Novelda del 8 al 28 de juliol.

Àfrica Hernández i Julio Bocca a Novelda

La proposada “Dissabtes magistrals” porta al Conservatori de Novelda el pròxim 9 de febrer a Àfrica Hernández, autora de diversos llibres, professora de la metodologia de la dansa acadèmica mètode Vaganova i docent en el Conservatori Professional de Dansa de València, qui impartirà una classe magistral a partir de les 11:00h. A més, en el marc de la celebració del 30é aniversari d’Emilio Morales, Un Món de Dansa, botiga de productes de dansa emblemàtica a Alacant, el Conservatori de Novelda rebrà l’11 i 12 d’abril a Julio Bocca, cèlebre ballarí, coreògraf, director i mestre argentí.