“El Consorcio” actuarà en el Teatre Castelar d’Elda el pròxim 31 d’octubre

“El Consorcio” actuarà en el Teatre Castelar d’Elda el pròxim 31 d’octubre

La regidora de cultura, Nieves López, al costat de l’associació ‘Gota de Leche Bilbao’ i ‘Consignes Solidàries’ ha anunciat el concert del grup “El Consorcio” dimecres que ve 31 d’octubre a les 20 hores en el Teatre Castelar.

L’edil de cultura ha destacat el caràcter benèfic de la gala i ha agraït a Julio Piñeiro, president de ‘La Gota de Leche’, “l’afecte que ha posat en el poble d’Elda”. Al seu torn, ha assegurat l’esforç que el president de l’associació ha realitzat i la lluita “pel futur dels xiquets d’Elda al costat de ‘Consignes Solidàries’”.

Per la seua banda, Piñeiro, ha anunciat que el preu de les entrades s’ha rebaixat 10 euros, és a dir de 33 i 38 euros que valien en principi, a 23 i 28 euros per a així fer-les més assequibles al públic.

El 25% del benefici que s’obtinga amb el concert anirà destinat de forma íntegra a l’ONG ‘Consignes Solidàries’ per als xiquets que es troben en risc d’exclusió social.

A més, el coordinador de l’associació també ha revelat que el mateix dia 31 d’octubre, a les 12:30 hores, tindrà lloc l’exposició de ‘Personatges Il·lustres Bascos’ en el Museu del Calçat d’Elda amb les sabates de personatges destacats de la zona bilbaina. En concret, la sorpresa que ha donat avui han sigut unes botes signades i donades per Karlos Arguiñano. Aquestes són solament unisques de les quals es presentaran en la mostra.

A més, en relació a aquesta col·laboració amb el Museu del Calçat i amb la indústria sabatera d’Elda, també ha comunicat que realitzarà una subhasta amb el calçat que diferents empreses de la ciutat van donar per a tornar a comprar sabates esportives com ja ho van fer anteriorment.

Esperem que tot isca bé”, ha recalcat la regidora de cultura, “aquest treball es realitza amb molt esforç perquè els xiquets no patisquen manques tan bàsiques com un got de llet als matins”.

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X