Casa Mediterráneo continua amb «El conte mediterrani diari» amb la narradora Raquel López que, en aquest lliurament, narra “El traje nuevo del emperador”.

Raquel López, com ja vam dir, va créixer entre contes, punt de creu i arròs amb llet, tot casolà i de la mà de la seua. Va estudiar T.A.S.O.C. a Alacant i un munt de coses interessants de les quals no et donen diploma i no acabes mai. Des de l’any 1991 el seu ofici és el de contar històries.

I tornem a preguntar-li: per què contes contes? I ella podria buscar respostes acadèmiques, econòmiques i fins i tot filosòfiques, però et contestaria que, perquè li agrada, que no és poc.

Ha comptat en places, biblioteques, teatres, col·legis, capelles, deserts, illes i muntanyes, amb micròfon i a viva veu, de dia i de nit, davant centenars de persones i en petit comité.

Ha impartit nombrosos cursos i conferències a pares, educadors, mestres i alumnes per tota Espanya per a conversar, aprendre, imaginar, filosofar, experimentar i, sobretot, rumiar contes.

És autora del llibre de relats per a adults Amants estimats (2013) i del llibre infantil Vint-i-set avis són massa (2014) pel qual va rebre el XXXII Premi de Narrativa Vila d’Ibi.

#QuédateEnCasa i dóna-li al play!