Casa Mediterráneo continua amb «El conte mediterrani diari» amb la narradora Raquel López que, en aquest lliurament, narra “La flor de Lililá”.

Raquel López, va nàixer l’any 1968 i va créixer entre contes, punt de creu i arròs amb llet, tot casolà i de la mà de la seua. Va estudiar T.A.S.O.C. a Alacant i un munt de coses interessants de les quals no et donen diploma i no acabes mai. Des de l’any 1991 el seu ofici és el de contar històries.

I podràs preguntar-li: per què contes contes? I ella podria buscar respostes acadèmiques, econòmiques i fins i tot filosòfiques, però et contestaria que, perquè li agrada, que no és poc.

Ha comptat en places, biblioteques, teatres, col·legis, capelles, deserts, illes i muntanyes, amb micròfon i a viva veu, de dia i de nit, davant centenars de persones i en petit comité.

Ha impartit nombrosos cursos i conferències a pares, educadors, mestres i alumnes per tota Espanya per a conversar, aprendre, imaginar, filosofar, experimentar i, sobretot, rumiar contes.

És autora del llibre de relats per a adults Amants estimats (2013) i del llibre infantil Vint-i-set avis són massa (2014) pel qual va rebre el XXXII Premi de Narrativa Vila d’Ibi.

#QuédateEnCasa i dóna-li al play!