Aquest dissabte 9 de setembre, a les 20.30 hores, a l’Església de la Santíssima Trinidad de Crevillent, el Cor de Cambra d’Elx i Coral Illice Augusta interpretaran el Rèquiem de Fauré, al costat de l’Orquestra de la Unió Musical de Crevillent i l’Orquestra de la Societat Musical ‘Santa Cecilia’ de Requena. Un concert que està inclòs dins de la XX Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals, una iniciativa patrocinada pel Institut Valencià de Cultura.

El concert serà, amb entrada lliure, limitada a l’aforament, i es podrà gaudir de l’obra completa del Rèquiem en re menor, Op. 48 de Gabriel Fauré, considerada com una de les més belles misses de rèquiem interpretada per cor i orquestra. D’altra banda, aquest mateix concert es realitzarà, el pròxim 16 de setembre en la localitat de Requena.

El Cor de Cambra d’Elx es va fundar a la fi de 1996 i està dirigit per Inmaculada Dolón Llor. És una agrupació coral especialitzada en polifonia espanyola de l’Edat mitjana i del Renaixement, encara que interpreta tot tipus d’estils musicals i autors. Des de la seua fundació, han participat en un gran nombre de concerts, certàmens i trobades corals.

L’Agrupació Coral Illice Augusta d’Elx va ser fundada l’any 2016, començant la seua activitat musical el 3 de juliol de 2017. Al capdavant d’ella es troba José Vicente Campello Ferrández, amb una àmplia i dilatada experiència en direcció de cant coral. La majoria dels seus components són xics i xiques joves, estudiants del conservatori que estan acabant o ja han acabat els seus estudis musicals.