Un recital amb entrada lliure en el qual interpretaran una variada selecció de melodies de diferents èpoques i diferents estils
Aquest dissabte 25 de juny, a les 21.00 hores, en l’a l’Església de Sant Joan el Cor de Cambra d’Elx interpretarà un concert dins del Cicle Coral 2022. Una iniciativa patrocinada pel Institut Valencià de Cultura i la FECOCOVA (Federació de Cors de la Comunitat Valenciana). Serà una actuació, amb entrada lliure, limitada a l’aforament, en la qual s’interpretarà un ampli i variat repertori coral.
En aquesta ocasió les peces triades han sigut: Exulten caeli, Ocell María de J. Domínguez, Canço de bres, Pastime, Tallen espases esmolades, La tricotea, Tordion, Matonna mia cara, Sansabeya, Amb sabor tropical, Petjades en l’arena, Ca’t help faling in love, Only you, Jurament i Tequila Samba. Una variada selecció de melodies de diferents èpoques i diferents estils seleccionades per a tots els públics.
El Cor de Cambra d’Elx es va fundar a la fi de 1996 i està dirigit per Inmaculada Dolón Llor. És una agrupació coral especialitzada en polifonia espanyola de l’Edat mitjana i del Renaixement, encara que interpreta tot tipus d’estils musicals i autors. La formen una vintena de cantors que comparteixen la seua afició, professió i inquietuds al voltant de la música vocal i coral, de manera professional i semiprofessional. Des de la seua fundació, han participat en un gran nombre de concerts, certàmens i trobades corals, tant a capela com amb acompanyament instrumental, tenint en el seu repertori obres diverses, com el Magníficat de Vivaldi o el Requiem de Mozart. La seua obra més important són els Responsoris de l’Ofici de Tenebres de T. L. de Victoria, interpretat cada any fidelment.