El dimecres 15 de desembre de 2021 a les 20.30 en el Teatre Principal d’Alacant el Cor tornarà a omplir les butaques d’aquest emblemàtic teatre per a recordar-nos que, fins i tot en aquests temps, hem de reunir-nos i celebrar que, una vegada més, el Nadal ha arribat.

En aquest Concert de Nadal, el Cor del Teatre Principal d’Alacant, torna a la seua essència escènica. A la gran qualitat de les seues veus s’uneix una posada escènica que trencarà els cànons de la música coral, incloent moviment i interpretació en cada peça. Cada minut d’aquest concert transporta al públic a escenes de Nadal on la família, l’amor i la calidesa de la llar, són les protagonistes. Aqueixes melodies que hem escoltat des de la infància fan que cada nota siga com un suau floc de neu acariciant les oïdes i caldejant el cor de les persones presents.

El Cor del Teatre Principal d’Alacant naix a principis de 2018 amb la idea de crear una nova cultura coral a la ciutat d’Alacant. El seu principal objectiu és conjuminar la música coral amb la composició escènica. Amb la finalitat de poder interpretar multitud de gèneres musicals amb posades en escena impactants i apassionants, compta amb un important elenc amb una gran capacitat vocal i aptituds escèniques; tots ells, d’Alacant capital o de pobles de voltant com Benidorm, Elx, Novelda, Sant Vicent, Elda, entre altres.

Aposta per produccions pròpies, on el cor cobra tot el protagonisme i crea i produeix espectacles pensats únicament per al seu desenvolupament vocal i escènic. Per descomptat, també realitza col·laboracions en produccions alienes, sempre amb una cuidada professionalitat i adaptant-se als requisits de cada projecte.

● Data: Dimecres 15 de desembre de 2021

● Hora: 20.30 h.

● Lloc: Teatre Principal d’Alacant

● Entrades: A través de la pàgina web del Teatre Principal d’Alacant: https://www.teatroprincipaldealicante.com/fichaobra.php?id=955

Dades artístiques:

● Director musical i pianista: Shlomo Rodríguez

● Directora escènica: Marchu Lorente

● Elenco: Cor del Teatre Principal d’Alacant

● Músics:

○ Arpa: Gloria Pi

○ Clarinet: Carlos Berenguer

○ Fagot: Javier Sánchez

○ Percusión: Juanlu Mes

○ Violí: Pedro Hernández

● Diseño il·luminació: Pascual Carbonell

Web: http://coro.teatroprincipaldealicante.com/

Facebook: https://www.facebook.com/corotpa

Instagram: https://www.instagram.com/coroteatroprincipal/

Twitter: https://twitter.com/coroteatro