Casa Mediterráneo rep al corresponsal a Orient Mitjà Mikel Ayestaran per a presentar el seu últim llibre, Jerusalem, santa i captiva. Des del cor de la Ciutat Vella a l’eternitat aquesta vesprada a les 19.00 hores en la seua seu, amb inscripció prèvia obligatòria a través del correu electrònic eventos@casa-mediterraneo.es.

En aquest nou relat, el sisé de la seua bibliografia, Ayestaran s’endinsa en el cor de Jerusalem per a descobrir la complexa identitat de la Ciutat Santa. En aquesta crònica de la Ciutat Vella, el periodista i corresponsal parla de com és la vida en una ciutat captiva de la seua santedat, anhelada per jueus, musulmans i cristians, una Terra Santa en la qual el passat es menja al futur.

I és que l’obra, escrita en primera persona, narra la visió del periodista en aquesta ciutat mediterrània, en la qual va fixar la seua residència en 2015 i des d’on cobreix gran part de l’actualitat i conflictes a la regió després d’haver passat pel Líban, Tunísia, Líbia, Egipte, Iemen o l’Índia.

A més, Mikel Ayestaran visitarà durant el matí del dimarts la Universitat Miguel Hernández d’Elx per a participar en un seminari sobre informació internacional amb l’estudiantat de Periodisme, abans de presentar el seu llibre a Casa Mediterráneo.