El cuiner Raúl Magraner, El Palmar, València, gana l’I Concurs Internacional Alacant Ciutat de l’Arròs

El cuiner Raúl Magraner, El Palmar, València, gana l’I Concurs Internacional Alacant Ciutat de l’Arròs

El cuiner Raúl Magraner Martínez, del restaurant Bon Aire, situat en El Palmar, València, s’ha alçat a primera hora de la vesprada com a guanyador de l’I Certamen Internacional Alacant Ciutat de l’Arròs. El premi comporta una bossa de 1.500 euros i un trofeu de Casa Mediterráneo.
El jurat l’ha considerat com el millor xef atenent diverses característiques del seu arròs, cuinat a l’aire lliure en la Plaça de l’Ajuntament. Els experts han puntuat el gust, cuinat, estètica i presentació, color, la utilització de productes de proximitat i la higiene alimentària que ha envoltat el seu fogó.
El comité d’experts ha qualificat en segon lloc al xef Álvaro Abad, del Cultivable, Alacant. I en tercer lloc ha quedat Josetxo Pallers, del restaurant La Clotxinera, Benidorm. 1.000 euros i 500 euros, respectivament, són els premis en metàl·lic per a aquests cuiners, que han rebut, a més, presents de Carmencita i Stella Artois, marques que han pres part en el concurs com a patrocinadors.
L’alcalde Luis Barcala ha presidit l’acte de lliurament de premis, que s’ha desenvolupat en la Plaça de l’Ajuntament. Barcala ha subratllat que el certamen aspira a prosseguir amb noves edicions en anys successius per a promocionar el cuinat de l’arròs com a producte estrela de la nostra gastronomia, així com per a ajudar a pujar a Alacant com a destinació turística i gastronòmica.
Els xefs han hagut de cuinar els seus arrossos observant els principis de qualitat d’Alacant Ciutat de l’arròs, és a dir, sense emprar colorants artificials, ni potenciadors de sabor, ni olis refinats.
El jurat que ha qualificat el treball dels 10 cuiners seleccionats per al concurs ha estat format per l’alcalde Luis Barcala; Rosa Tovar, escriptora; María José San Román, 1 estrela Michelín, del restaurant El Monastell; Cristina Figueira, 1 estrela Michelín, del restaurant El Xato (La Nucia); Alberto Ferruz, 2 estreles Michelín, del restaurant Bon Amb (Xàbia); LluisRuiz, crític gastronòmic d’Informació, i César Anca, de la Barra de César Anca, Alacant.

 

 

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X