El curtmetratge ‘Vidas Cotidianas’ s’ha proclamat guanyador del Concurs audiovisual #JóvenesPorLaIgualdad, organitzat per l’Ajuntament d’Elda, a través de la Regidoria d’Igualtat i Dona, i al costat de la consultora Equàlitat. Aquest certamen s’emmarca en l’II Pla Municipal d’Igualtat. ‘Vida quotidiana’ compta amb la participació Irene Íñiguez, Estela Carrillo, Esther Mora, Santiago Brotons, Adrián Palazón, Pau Pérez, Alba Rodríguez, Carmen Cebrián, Paz García, Aarón Nicolás Fernández i Andrea Campillo.

El curt va resultar guanyador després de ser publicat en els comptes de l’Ajuntament d’Elda en Facebook i Instagram per a iniciar un procés de votació. Després d’això, es va realitzar un sumatori de les interaccions de Facebook i d’Instagram, obtenint un total de 143 vots en Facebook i 480 en Instagram 480, amb un total de 623 vots.

Aquesta acció ha anat dirigida a persones joves entre 16 i 25 anys, amb l’objectiu de conscienciar a la població jove sobre la importància d’incorporar la igualtat de manera transversal en les nostres vides i, d’aquesta manera, previndre tot tipus de violències masclistes.

Alba García, regidora d’Igualtat, ha explicat que “amb aquest concurs hem donat compliment a l’acció número 54 de l’II Pla d’Igualtat. L’objectiu ha sigut promoure entre la joventut els valors d’igualtat i contra la violència masclista”.