Aquest dijous 26 de novembre a les 20:30h gaudeix de la huitena edició del concert col·lectiu i benèfic del “Dia Internacional del Jazz” en el qual més de 30 músics locals, nacionals i internacionals celebren aqueix dia afavorit per la UNESCO cada 30 d’abril. Encapçalat per la seua Directora General Audrey Azoulay i el llegendari pianista i compositor Herbie Hancock (Ambaixador per al Diàleg Intercultural i Director del Herbie Hancock Institute of Jazz), aquest esdeveniment és celebrat en més de 200 països. La impulsora d’aquest esdeveniment a la nostra ciutat és Liz Vallet, a qui continuem retent homenatge.

PREU

Pati i club 26 €

Llotja correguda 14 €

Amfiteatre 10 €

Per a acabar la setmana, diumenge que ve 29 a les 18h veurem “SNOW WHITE AND THE SEVEN DWARFS” una versió del clàssic infantil en anglés, per al gaudi de tota la família amb una oferta especial 2×1 pel Black Friday.

Contarem la història en anglés, amb quatre actors, explorant el conte des del joc dramàtic: amb la imaginació, els objectes i el públic recrearem i viure de nou la rondalla de «Blancaneu i els set nans». Aquests són els ingredients que poden ajudar-nos a trobar una versió única del clàssic conte. Aquests elements que, a priori, poden semblar dificultats ens forcen a redescobrir noves possibilitats, noves maneres d’imaginar-ho, d’explicar-ho i de representar-ho.

PREU

Pati i club 12 €

OFERTA BLACK FRIDAY

2×1 tota la setmana

Les entrades estan disponibles en els canals habituals del Teatre Principal.

Més informació i entrades en https://www.teatroprincipaldealicante.com