L’Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta”, comunica que dijous que ve, 2 de setembre, a les 21.30 hores, formant part de l’oferta cinematogràfica que s’exhibirà en “Eres de Cinema”, s’estrenarà el curtmetratge “Sola”, realitzat per cineastes de Torrevella. D’aquesta manera els espectadors que assistisquen a la projecció de la pel·lícula “El Gran Hotel Budapest”, gaudiran prèviament d’un curt que posa en valor el talent local i situa a Torrevella com un focus de cultura.

“Sola” és un curt realitzat en blanc i negre, de gran impacte visual i que busca provocar emocions, submergint en una atmosfera d’intriga a l’espectador. És una obra influenciada directament pel cinema del mestre Hitchcock.

A l’estrena assistiran els torrevejenses María José Andréu, actriu principal en l’actuació de la qual recau el pes de l’obra, i el corealizador de l’obra, David García Marcos. “Sola” està dirigida per Javier Gallardo i la música creada per Alonso Cases.

L’entrada a l’esdeveniment és gratuïta a recollir a partir de les 20.00 hores del dia de la projecció en la taquilla de les Eres de la Sal. El programa doble començarà a les 21.30 hores i constarà de l’exhibició del curt “Sola”, de quinze minuts de duració, i la pel·lícula del director Wes Anderson, “EL Gran Hotel Budapest” de l’any 2014, conformant una irrepetible vetlada cinematogràfica a l’aire lliure, en el marc incomparable de les Eras de la Sal.