EL DILUVI presenta el seu nou disc, un concert imprescindible

EL DILUVI presenta el seu nou disc, un concert imprescindible

El seu primer treball va ser un recopilatori de quatre versions en homenatge a Ovidi Montllor, i en el segon disc, Motius, també van versionar tres temes més de l’artista al qual admiren.
Les seues cançons pròpies parlen d’amor i de lluita, que és el que mou el món. També reivindiquen la rebel·lia femenina: el tema I el teu, sols el teu, amb clara referència al poema Divisa de Maria Mercé Marçal, s’ha convertit en un himne de la lluita de les dones al llarg de la història.
Aquest 2019, presenten el seu nou treball i directe. Amb la incorporació de noves sonoritats i instruments, el grup de l’Alcoià ens planteja un viatge de nou cap a a l’amor, la constància i la necessitat d’unió per part de les persones per a fer front a la vida.

El Diluvi proposa actualitzar les bases sonores del folk mediterrani amb un directe potent, ple de detalls per als amants de la bona música i de propostes diferents.

La banda
David Payà Crespo – Violí i veu
Flora Sempere Domènech – Bandurria i veu
Jordi Bernabeu Ferrer – Percussió
Andreu Ferre Ferre – Baix
Daniel García Ramírez – Bateria
Lluc Llorens Agulló – Acordió
Jesús Rodríguez Canut – Guitarra

Shhh! Un concert imprescindible de la banda del moment, en el Teatre Arniches, està dissabte 4 de maig a les 20.30 h. I, només. 6 euros.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X