El seu primer treball va ser un recopilatori de quatre versions en homenatge a Ovidi Montllor, i en el segon disc, Motius, també van versionar tres temes més de l’artista al qual admiren.
Les seues cançons pròpies parlen d’amor i de lluita, que és el que mou el món. També reivindiquen la rebel·lia femenina: el tema I el teu, sols el teu, amb clara referència al poema Divisa de Maria Mercé Marçal, s’ha convertit en un himne de la lluita de les dones al llarg de la història.
Aquest 2019, presenten el seu nou treball i directe. Amb la incorporació de noves sonoritats i instruments, el grup de l’Alcoià ens planteja un viatge de nou cap a a l’amor, la constància i la necessitat d’unió per part de les persones per a fer front a la vida.

El Diluvi proposa actualitzar les bases sonores del folk mediterrani amb un directe potent, ple de detalls per als amants de la bona música i de propostes diferents.

La banda
David Payà Crespo – Violí i veu
Flora Sempere Domènech – Bandurria i veu
Jordi Bernabeu Ferrer – Percussió
Andreu Ferre Ferre – Baix
Daniel García Ramírez – Bateria
Lluc Llorens Agulló – Acordió
Jesús Rodríguez Canut – Guitarra

Shhh! Un concert imprescindible de la banda del moment, en el Teatre Arniches, està dissabte 4 de maig a les 20.30 h. I, només. 6 euros.