La Setmana del Cinema a Villena ha aconseguit superar els obstacles provocats per l’epidèmia i seguint totes les mesures de seguretat i amb la reducció d’aforament pertinent ofereix una alternativa cultural de qualitat entre el 6 i el 25 d’agost. “Durant aquests últims mesos ens hem adonat quanta mancada ens fa la cultura en les nostres vides pel que he d’agrair el gran esforç i dedicació del Cineclub Villena i la Casa de Cultura perquè la Setmana del Cinema puga dur-se a terme”, ha indicat la regidora de Cultura, Elena Benítez.

En total es projectaran 20 llargs i 6 curts amb tres sessions diàries a les 17.45 hores, 20.15 hores i 22.45 hores amb una oferta pensada per a totes les edats i gustos cinematogràfics. El tret d’eixida serà aquest dijous 6 d’agost a les 20 hores amb la presentació de ‘Cuzco’ en la sala d’actes de la Casa de Cultura on es comptarà amb la presència del seu director Víctor Sánchez Rodríguez (Premi MAX a millor autor revelació en 2016) i del guionista Antonio Escámez.

Després de la presentació i xicoteta xarrada amb els autors d’aquesta obra on es mesclen el drama, la passió i els secrets d’una parella que realitza un llarg viatge per a retrobar-se, es projectarà el primer llargmetratge d’aquesta 39 edició, ‘Tot passa a Tel Aviv’ una pel·lícula nominada al premi de Millor Comèdia en els Premis de Cinema Europeu.

Les entrades poden reservar-se a través de l’enllaç següent:

  • https://www.reservaentradas.com/cine/alicante/cineclubvillena/

La programació completa pot consultar-se ací:

  • https://cineclubvillena.com/cartelera/