El director Fernando González Molina ha visitat l’Alfàs del Pi al costat del director artístic Antón Laguna i el coordinador de producció de l’àrea de ficció de Globomedia, Carlos Apolinario, a la recerca de localitzacions per a ‘Paraiso’, una ficció produïda per Movistar+ i Globomedia que combina drama juvenil, ciència-ficció i misteri.

Durant el matí han visitat diverses localitzacions en la zona de l’Albir, entre elles el Faro i la ruta roja del Parc Natural de la Serra Gelada, amb la finalitat de buscar localitzacions per a aquesta nova sèrie de ficció, ambientada en un poble del Llevant en els anys 1990. El regidor de Turisme, Platges i Medi Ambient, Luis Miguel Morant, els ha acompanyat en aquesta visita.

“Coneixíem la zona perquè estiuejàvem ací fa anys i la veritat és que el que hem vist hui ens quadra”, ha declarat Carlos Apolinario. L’equip té previst visitar el barri antic de l’Alfàs i un col·legi del municipi, a més d’altres localitats pròximes com Altea o Benidorm.

‘Paraiso’ compta la desaparició de Sandra, Eva i Malena, tres joves de 15 anys. Com la policia no sembla buscar en la direcció correcta, Javi, el germà xicotet de Sandra, comença una investigació al costat de Quino i Álvaro, els seus millors amics, i Zeta, el pinxo de la classe. Junts descobreixen que els qui tenen a la seua germana no són d’aquest món.

La sèrie constarà de 8 episodis de 50 minuts de durada i s’estrenarà al llarg de 2020. L’equip es troba actualment en fase de preproducció, amb l’obertura del procés de càsting i la cerca de localitzacions. El rodatge en exteriors està previst que s’inicie al novembre i concloga al gener.

Creada per Fernando González Molina, Ruth García i David Oliva, ‘Paraiso’ estarà dirigida pel mateix González Molina, autor de pel·lícules com a ‘Fuga de cerebros’, ‘Tres metros sobre el cielo’, Palmeras en la nieve’ o ‘El guardián invisible’ y de series de televisión como ‘Los hombres de Paco’, ‘El Barco’, ‘Luna, el misterio de Calenda’, ‘Bienvenidos al Lolita’ o ‘La otra mirada’.

“Continuem treballant per a fomentar la filmació de pel·lícules a l’Alfàs del Pi perquè, d’un costat, la despesa i l’activitat que generen aquestes iniciatives impulsen riquesa i ocupació en la zona a curt termini i, d’un altre, serveixen com a interessant element de promoció turística a nivell nacional i internacional”, ha declarat el regidor, després de recordar la recent incorporació del consistori alfasino a la Costa Blanca Film Commission.