La Companyia Otradanza aterra a la Casa de Cultura de l’Alfàs el dissabte 28 de novembre, amb ‘10 Sonets’, una intervenció ballada entorn dels sonets de Garcilaso de la Vega, interpretada per Asun Noales i Sebastián Rowinsky, al ritme del violoncello d’Antonio Ballester.

Organitza l’Ajuntament de l’Alfàs, en col·laboració amb la Diputació Provincial d’Alacant. La cita a les 20.00 hores, l’entrada és gratuïta i una vegada més el regidor de Cultura, Manuel Casado, recomana arribar amb temps a l’auditori, per a evitar aglomeracions.

Una proposta audaç emmarcada en el primer Festival Provincial d’Arts Escèniques de Tardor 2020, de la Diputació d’Alacant, en col·laboració amb l’Ajuntament de l’Alfàs. La compañia Otradanza ens avança que han triat per a l’espectacle de Dansa d’aquest dissabte sonets eterns, humans i divins del poeta Garcilaso de la Vega. Reconeixen com un exercici arriscat buscar-li el moviment al poeta, “però l’hem intentat a través de 10 Garcilasos, deu paisatges i escenes ballades, al costat de les seues paraules en veu en off i les composicions de Juan Sebastián Bach.

Des de l’Ajuntament de l’Alfàs se secunda així, al costat de la Diputació, la reactivació del sector de les arts escèniques, i s’acosta la cultura a tots els públics, ha manifestat el regidor titular de l’àrea, Manuel Casado, amb l’objectiu de pal·liar els efectes negatius que la crisi sanitària ha causat en l’àmbit de la cultura i les arts escèniques.

Des de l’Ajuntament de l’Alfàs es realitza un esforç per a garantir la seguretat del públic assistent, posant en marxa en cada esdeveniment celebrat un protocol de sanitat. L’aforament està limitat a 207 persones, l’accés és nominatiu, i és obligat l’ús de màscara, gels hidroalcohólic i mantindre en tot moment les distàncies de seguretat.