De l’11 de juny al 18 de setembre, la sala d’exposicions de la Casa de Cultura del Campello penja la mostra de l’artista Silvia Sempere “Sauvage la reserva”, un projecte artístic consistent en una instal·lació de dibuixos de gran format sobre suport industrial.

A través d’aquest nou projecte, en el qual el suport significant és el subjecte animal elevat a la categoria de protagonista, Sempere continua reivindicant l’activisme mediambiental des de l’àmbit de l’art. A diferència d’anteriors projectes de gran format, la creadora recorre en aquesta ocasió a la ironia per a disposar i presentar diferents situacions i escenes que presenten una certa innovació disruptiva.

Així, mitjançant la interpretació gràfica de les imatges d’un conjunt d’extraordinaris éssers vius, explora sobre alguns canvis dràstics que van en detriment de la “condició salvatge necessària” per a la conservació i la supervivència de les espècies animals.

La mostra podrà ser visitada dissabtes i diumenges de 10.00 a 20.00 hores, i de dimarts a divendres amb cita prèvia en conserjeria@elcampello.org.