El ‘Duo Atlas’ obri el XXII Festival de Guitarra ‘Ciutat d’Elx’ aquest divendres

El ‘Duo Atlas’ obri el XXII Festival de Guitarra ‘Ciutat d’Elx’ aquest divendres

Enguany el Festival de Guitarra ‘Ciutat d’Elx’ celebra la seua XXII edició. Donarà principi el divendres 4 de setembre, a les 21.00 hores a la Sala Cultural La Llotja, amb l’actuació del ‘Duo Atlas’. Una parella de músics formada pel guitarrista Dimitri van Halderen i la violoncel·lista Beatriz Serrano, i en aquesta ocasió interpretaran un concert dedicat al guitarrista Julian Bream. L’actuació comptarà amb una primera part de guitarra sola i la segona de violoncel i guitarra. Serà un homenatge molt especial a Julian Bream que va morir el 14 d’agost d’enguany i que ha sigut indubtablement un dels més grans guitarristes del segle XX. Dimitri i Beatriz faran un recorregut per la seua vida interpretant algunes obres representatives del repertori d’aquest gran intèrpret anglés.

El festival continuarà el dissabte 5 amb el QuarteTomás, agrupació formada per quatre destacats guitarristes, alumnes del mestre José Tomás, al qual dóna tribut el nom: Rodríguez Mendes, Marco Smaili, Francisco Albert Ricote i Pepe Payá. Ells van debutar oficialment el 7 de juny de 2019 a Madrid, en l’emblemàtica tendisca “Guitarres de Luthier”, en la presentació de la 22 edició del Festival Internacional de Guitarra José Tomás Villa de Petrer, amb gran èxit de crítica i públic. A més, el passat 1 d’agost van inaugurar l’IV Festival Internacional de Corda Premuda Montán – Do Música (Castelló).

L’última actuació del festival tindrà lloc el diumenge 6 i serà a càrrec de Du-Duet, el duo guanyador del Concurs de Música de Cambra d’Elx en 2019, format per Laura Rausell i Rodrigo Herrero. Per part seua, Laura ha rebut nombrosos premis internacionals i ha actuat en diversos conservatoris i sales de concert com el Palau de la Música de València o la Tribuna Rosa Gil de Joves Guitarristes, entre altres. Així mateix, des dels seus inicis Rodrigo ha realitzat nombroses actuacions i concerts en diversos conservatoris i en multitud de sales de concert com el Museu Sant Pius V, la Sala Cristall de l’Ajuntament de València o l’Ateneu Mercantil. A més, ha sigut guardonat en diversos concursos nacionals i internacionals destacant amb el Primer Premi.

Durant tots els concerts del festival s’aplicaran fidelment els protocols marcats per l’autoritats sanitàries. Tot amb l’objectiu de gaudir d’una manera segura de la música i especialment de la guitarra.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X