La Vila Romana del Albir acull divendres que ve 9 a les 22 hores, un concert forma part del cicle ‘Concerts a la lluna de l’Albir’, que es desenvoluparà durant els divendres del mes d’agost en diferents espais culturals del municipi dins de la programació del “Estiu Festiu”.

La música folk, soul, rock, latin jazz i samba serà la protagonista de la nit del divendres, amb el concert que oferirà el duo One Beat en el Museu a l’aire lliure Vila romana de l’Albir.

El duo oriolà One Beat està compost per Carolina i Javier Llanes i no és la primera vegada que ens regalen la seua forma d’interpretar música amb un repertori que passa pels grans èxits del pop, rock, i música brasilera , a través d’un excel·lent domini dels instruments de corda i veus que ens faran gaudeixen de l’un so harmoniós en un lloc tan acollidor i agradable per a un concert d’estiu com la Vila Romana del Albir.

Aquesta és una iniciativa de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Alfàs, amb la qual es pretén dinamitzar culturalment la zona de platja Albir ara a l’estiu. Segons ha destacat l’edil de Cultura, Manuel Casado, es tracta de “proposar vetlades musicals protagonitzades per intèrprets de reconegut prestigi internacional”.

En aquesta tercera edició, els concerts que queden per gaudir després del concert de One Beat seran els dies 16, 23 i 30 d’agost.