El Festival Brilla Torrevieja oferirà 5 activitats complementàries a la celebració del mateix on el municipi i la seua gent seran els protagonistes i encarregats de fer gaudir als assistents a l’esdeveniment musical i habitants de Torrevella del 30 de juliol al 7 d’agost.

La primera d’elles consistirà a traslladar l’escenari del Festival a 3 quiosquets de la localitat. Allí, dj’s locals oferiran un espectacle d’entrada gratuïta des de les 16:00h o 17:00h d’ara en avant. El 30 de juliol es realitzarà en el Quiosquet Juanito, el 31 de juliol en el Quiosquet Pura Vida i el 5 d’agost en el Quiosquet Kaaviar Beach Club.

La segona activitat serà un taller d’iniciació a la batucada en família. Tindrà lloc al costat del recinte Eres de la Sal l’1 d’agost a les 18:00h. El nombre de places és limitat i amb motiu de prevenció de la Covid-19 es marcaran espais en el sòl parada cada grup familiar. La forma d’inscripció serà escrivint a les xarxes socials del festival (@brillatorrevieja), al correu info@brillatorrevieja.com o el mateix dia in situ.

Un concurs de fotografia serà la tercera activitat que proposa el Festival Brilla Torrevieja. Aquest tindrà com a premi la consecució d’entrades per a gaudir dels concerts dels dies 6 i 7 d’agost. El procediment per a inscriure’s s’anunciarà a través de les xarxes socials del festival i el guanyador a través dels mateixos mitjans el dia 5 d’agost. Les bases del sorteig d’entrades es publicaran en la web www.brillatorrevieja.com

I finalment, una ‘Ruta de la Copa’ el 7 d’agost a partir de les 15:00h en diversos establiments de la ciutat. La informació es publicarà en les xarxes socials del Festival.