El Festival de Cinema d’Alacant tanca aquest divendres el seu cicle “Cine bajo la luna”, una proposta en la qual durant aquest estiu s’ha unit cultura i gastronomia. L’última de les projeccions tindrà lloc aquest divendres, 31 d’agost, en l’en la Finca Casa Lluna. En aquesta ocasió la pel·lícula serà “Abracadabra”, dirigida per Pablo Berger i protagonitzada per Antonio de la Torre, Jose Mota i Maribel Verdú, aquesta última premi d’Honor del Festival de Cinema d’Alacant en 2013.

“Abracadabra” explica la història de Carmen, un mestressa de casa del barri madrileny de Carabanchel que descobreix un dia que el seu marit sembla estar posseït per un esperit maligne. Ací comença una exhaustiva recerca, entre terrorífica i absurda, per a intentar recuperar-ho.

A igual que les anteriors, aquesta sessió de cinema inclou un menú tancat a més de la projecció a l’aire lliure per un preu de 29 euros. També es pot assistir a la projecció i solament adquirir una consumició per 9 euros. El sopar donarà començament a les 21:15 hores i la projecció de la pel·lícula a les 22:30 hores.

Amb aquesta pel·lícula el Festival de Cinema d’Alacant i Casa Luna tanquen aquesta iniciativa que ha sigut un èxit durant les nits d’estiu. Es recomana reservar per telèfon (965 15 95 24 / 608 68 61 77). La Finca Casa Luna es troba situada al costat de la Llar Provincial, en el carrer del Te quatre.

 

null