El Festival de Cinema d’Alacant arranca amb una nova iniciativa el cicle “Cine Bajo la Luna”, una proposta que uneix cultura i gastronomia a l’aire lliure. Aquesta activitat es desenvoluparà els divendres 20 de juliol, 3 d’agost, 17 d’agost i 31 d’agost en la Finca Casa Lluna.

La primera projecció serà el divendres 20 de juliol amb la pel·lícula ‘La la land’ un musical que va ser tot un èxit en taquilla, protagonitzat per Emma Stone i Ryan Goslin, explica la història de Mia, una cambrera de Hollywood que aspira a ser una gran actriu i Sebastian, un pianista de jazz aturat amb grans ambicions pesar de les seues diferències i les seues diferents personalitats, gràcies a una sèrie d’esdeveniments faran que els seus camins acaben creuant-se.

La segona projecció serà el divendres 3 d’agost i porta per títol ‘Perfectos desconocidos” dirigida per Alex de l’Església i un repartiment de luxe: Belén Rueda, Eduard Fernández, Eduardo Noriega, Ernesto Alterio, Juana Acosta, Dafne Fernández i Pepón Nieto. La història transcorre en un sopar entre quatre parelles que es coneixen de tota la vida, es proposen un joc que posarà sobre la taula els seus pitjors secrets: llegir en veu alta els missatges i les trucades dels seus mòbils, la seua vida sencera compartida per tots en aqueix moment, eixiran a llum molts aspectes ocults…

La tercera projecció serà el divendres 17 d’agost, on la protagonista serà la pel·lícula dirigida per Antonia Sant Joan ‘Del lado del verano’ en el repartiment explica a part de la pròpia directora a Macarena Gómez i a Luis Miguel Segui. Aquest largometaje va ser guardonat amb el premi Tessel·la d’Or a la millor pel·lícula i la Tessel·la de Plata a la millor actriu Macarena Gómez en la novena edició del Festival de cinema d’Alacant. La història ens explica sobre la vida rutinària d’una família es veu alterada quan el pare mor. Una de les seues filles, Tana, té un somni: volar lluny de l’entorn familiar però… com desertar de la família sense perdre a la família? i com abandonar a la família per a poder ajudar-la?

El cicle es tancarà amb la projecció de la comèdia ‘Abracabra’ dirigida per Pablo Bergert i protagonitzat per Maribel Verdú, Antonio de la Torre i José Mota. La pel·lícula explica la història de Carmen (Maribel Verdú), un mestressa de casa del barri madrileny de Carabanchel, descobreix un dia que el seu marit, Carlos (De la Torre), sembla estar posseït per un esperit maligne. Ací comença una exhaustiva recerca, entre terrorífica i absurda, per a intentar recuperar-ho.

Aquest nou cicle de cinema inclou un menú tancat a més de les projeccions a l’aire lliure per un preu de 29 euros. A més, es pot assistir a la projecció i solament adquirir una consumició per 9 euros. El sopar donarà començament a les 21:15 hores i la projecció de la pel·lícula a les 22:30 hores. Es recomana reservar per telèfon (965 15 95 24 / 608 68 61 77). La Finca Casa Lluna es troba situada al costat de la Llar Provincial, en el carrer del Te.

Fotograma ‘Perfectos desconocidos”

Fotograma ‘Perfectos desconocidos”