El festival de circ i arts afins de Villena, HOP!, celebrarà la seua quarta edició del 25 al 28 d’agost duplicant el nombre d’actuacions. HOP! ha sigut presentat en roda de premsa amb la presència de la regidora de Cultura, Elena Benítez i el director de KAKV, Pepe Ayelo. “Torna Hop amb el doble d’espectacles que en 2019 i amb totes les mesures de seguretat garantides tant al parc del Mercat com en el recinte firal i el Teatre Chapí, on se celebraran els espectacles”, ha destacat l’edil de Cultura.

El festival HOP! oferirà dos espectacles diaris, en sessions a les 19.30 i 22.30 hores. Exceptuant el dijous 27, que se celebrarà una funció de circ de sala en el Teatre Chapí a les 20.30 hores. “Hem intentat que siga una programació variada quant a tècniques amb molt de circ d’aire i espectacles arriscats ja que són els més demandats pel públic”, ha comentat el director de Kakv.

Aquesta nova edició comptarà amb huit companyies arribades de tota Espanya, obrirà el festival “Caragol Magic Clown” alter ego de Quique Montoya, pallasso i mag de llarga trajectòria i element essencial de Artembitrir. Li seguirà Col.lectiu Frenetic amb l’estrena de “Save The Temazo”, un espectacle de vertigen, en el qual el trapezi volant, els equilibris en botelles a 10 metres d’altura i el salt més perillós del món seran els principals protagonistes.

En la segona jornada arribaran una explosió de riures, aplaudiments i diversió amb “Cataplúm”, en la mateixa nit del dimecres es comptarà amb Fedito amb l’espectacle “Oyun”, on l’artista buscarà l’equilibri perfecte, l’arquitectura dels malabars, i l’harmonia entre tots els elements.

Després del vertigen al qual porta Uparte en el Teatre Chapí, vindrà Bowa un espectacle que transmet els estats emocionals. L’últim dia de HOP! 2020 vindrà carregat d’adrenalina, a les 19.30 amb “Fili Busters”, la nova i arriscada aventura en la qual Mortadelo & Manzani posaran en perill les seues vides, en un evident homenatge als temeraris de tota la vida, els últims reclutes de la prestigiosa “Fili Busters Daredevil Academy”.

Per a la clausura del festival s’ha triat l’espectacle “DistanS”, de la companyia franc andalusa Vol´e Temps, un cant a l’amistat, a la complicitat i a la fantasia.