El festival de circ i arts afins de Villena, HOP! està preparat per a celebrar la seua 5a edició, una nova aposta per l’art i l’espectacle que augmenta la seua duració un dia més i oferirà deu espectacles, dos més que l’any passat. HOP! es desenvoluparà del 24 al 28 d’agost

“Amb el pas dels anys i l’èxit que ha anat collint aquest festival

Hem anat incrementant l’oferta d’espectacles, tant en número com en diversitat de disciplines artístiques, alhora que s’incrementava el nombre de dies. Continuem apostant per la cultura contemporània als nostres carrers”, ha comentat Pepe Ayelo, director de la Casa de Cultura.

El festival començarà el dimarts 24 a les 19.00 hores amb ‘White Bottomm’ un espectacle d’acrobàcies al Parc del Mercat interpretat per Ramiro Vergaz. A les 22:00horas, en la Plaça de Bous, ‘Somos’ dansa urbana amb Sandra Egido & Carla Cervantes,

El circ dels Dessous de Barbara amb la seua obra ‘Crazy Safari Circus’ llegarça el dimecres 25 a les 19.00 hores al Parc del Mercat. A les 21 hores serà el torn del folk i el contemporani en la Plaça de Bous per a a les 22.00 hores poder gaudir de ‘Roda’ de Marea Dansa.

La Plaça del Teatre obrirà les actuacions del dijous, 26 d’agost, amb dansa ‘Migrara’ de la mà de Maduixa; serà a les 20.00 hores. A les 22.00 hores al Parc del Mercat ‘Kasumay’, un espectacle cirquense.

El divendres, 27 d’agost, la Plaça del Teatre albergarà ‘Fontanería, circo y poesía 2.0’  de Jacinto Sifón Fontana a les 19.00 hores. El segon espectacle del dia serà ‘El caçador’, circ vingut des de Kenya que actuarà a les 22.00 hores en el Recinte Firal.

L’última jornada de HOP! començarà el dissabte a les 21.00 hores amb dansa, serà en la Plaça de Bous amb l’estrena de ‘La banda’ de OtraDanza. A les 23.00 en el Recinte Firal tindrà lloc ‘Paüra’ de la companyia Lucas Escobedo, un espectacle de circ i música.

A més, de les actuacions, com és habitual es desenvoluparan activitats formatives el dimarts 28, taller amb Sandra Egido & Carla Cervantes; el dimecres 25, Màster class amb Marea Dansa i el dijous 26 taller d’iniciació a l’acrobàcia amb Acrobàcia Mínima.

“Un any més apostem pel circ, la dansa… per acostar altres disciplines als nostres veïns i veïnes en una època de l’any que convida a eixir al carrer a gaudir en família i amics. Una aposta per la cultura segura i per continuar aprenent i gaudint”, ha comentat Elena Benítez, regidora de Cultura.

Tota la informació i entrades es pot consultar en la web de la Casa de Cultura: www.kakv.com.