El Festival de Producció i Música Electrònica ENSO -que celebrarà la seua cinquena edició, del 28 al 30 d’octubre de 2021, en la seua seu del Centre Cultural Les Cigarreras d’Alacant- confirma a Undo qui s’encarregue d’obrir, amb el seu aclamat live, la pròxima edició del festival alacantí.

Amb l’entrada del nou mil·lenni, UNDO (Gabriel Berlanga) es va iniciar com dj i productor i fins al dia de hui, el pols electrònic de Barcelona i la trajectòria de l’artista català són indissociables. Les raons que han fet de UNDO una de les figures més rellevants i influents de l’electrònica radicada a Espanya dibuixen un traçat amb tres punts cardinals: l’estudi, la pista i la força de Factor City, el segell que va fundar fa ara 15 anys. Any rere any, l’experiència de UNDO s’ha vist amplificada amb els viatges cap als festivals i clubs que vertebren la bona salut de l’electrònica a nivell mundial: Sónar Festival, Nuits Sonores, Bilbao-BBK, Club To Club, Panorama Bar, Fabric, Lux, Fuse, Topaz de Lux o MN Roy. A més d’en Factor City, ha editat temes en altres segells com Correspondant, My Favorite Robot, Roam Recordings, Beachcoma o Areal Rècords. Ha col·laborat en remescles amb Paul Kalkbrenner, Agoria, Ellen Alien, Fairmont, Zombis in Miami, Marvin and Guy, Cabaret Nocturne o Iñigo Vontier, entre altres. A través del seu live ens proposa un viatge lisèrgic i dinàmic per diferents passatges i etapes de la seua carrera. Benvingut a ENSO, Undo!

ENSO 2021

ENSO -la proposta multidisciplinària que sinergia música, art, tecnologia i documentació sonora- torna, del pròxim dijous 28 al dissabte 30 d’octubre de 2021, al Centre Cultural Les Cigarreras (Alacant) en format dual, model híbrid de continguts presencials i en streaming.

ENSO 2021 compte, de nou, amb la col·laboració de GVA Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alacant com a patrons principals, sent ENSO l’esdeveniment anual més important en cultura i art digital de l’agenda cultural del Centre Cultural Les Cigarreras i un dels majors reclams en música avançada i experimental, art, ciència i tecnologia d’avantguarda de la província d’Alacant.

PROGRAMACIÓ ENSO 2021

MASTERCLASS + LIVE I RARE SESSIONS

PROGRAMA

Dijous_28

18:00h. Taula Redona ‘Premsa musical electrònica a Espanya’

21:00h. UNDO (Live)

Divendres_29

ESCENARI Caixa negra

/ ENSOLAB

16.00 > 20.00 Masterclass OKKRE/*ED IS DEAD

21.00 > 23.00 Lives OKKRE/*ED IS DEAD

Sabado_30

AUDITORI Casa de la Música

/ RARE SESSIONS

16.00 > 20:00h/ ANNIE HALL/ TUTU

ESCENARI Caixa negra

/ ENSOLAB

HUMA

16.00 > 18.00 Masterclass

AUDITORI Casa de la Música

/ ENSOLAB

21.00 Live HUMA

22:00h Clausura: ESPLENDOR GEOMÈTRICA

INVITACIONS

Les entrades són gratuïtes i es podran retirar a través de la plataforma Evenbrite a partir de la primera setmana d’octubre. No obstant això, ENSO ha realitzat una tirada exclusiva de 100 samarretes amb una entrada de regal per a tot el que vulga assegurar el seu accés a aquesta cinquena i exclusiva edició.

+INFO ENSO:

ENSO, després de quatre edicions ha despertat l’interés de la premsa i plataformes especialitzades (Fluid Rosa_ Radio3; Equlibristas_*Radio3; Guia Electrònica de Butxaca_Radio5; DJ Mag; Mixmag Spain; Xarxa Bull Music; Mondosonoro; Scanner FM; Vicious Magazine; Òrbita; Apunt Ràdio; Beat & Mix; Clubbingspain; Resident Advisor, etc.); d’institucions com el Consolat Italià de Barcelona (Institut de Cultura Italià), la Universitat d’Alacant (MUA i Secretariat de Cultura) i la Generalitat Valenciana (Consorci de Museus); ha signat convenis de col·laboració com la Plataforma Muse (Ambaixada d’Itàlia a Espanya amb l’institut de Cultura d’Itàlia, Consolat General de Portugal amb l’Institut Camões, Consolat General de França amb el Institut Français, del Consolat General del Regne Unit amb el British Council i del Consolat General del Japó a Barcelona), així com establit aliances amb els festivals Mutek a Barcelona, Volumens a València i Transdisciplina AV de Màlaga.

ENSO, ENVASADORA SONORA DES DE 2017

www.ensolab.es

IG: https://www.instagram.com/ensolab.alc

FB: https://www.facebook.com/ensolab.es/