La Casa de la Cultura de Villena (KAKV) inaugura el festival ‘Escènica 2’ el dissabte 3 de juliol a les 20.00 h amb l’obra “Fuenteovejuna 2040”, que tindrà com a protagonistes als alumnes de l’Aula de Teatre de la UA.

Es tracta d’una versió lliure de creació col·lectiva d’una de les millors obres del gran dramaturg Lope de Vega sota la direcció de Xiomara Wanden-*Berghe. Durant l’obra, els actors ens transporten a un món, l’any 2040, on la terra es troba inundada i Fuenteovejuna torna a succeir. “Fuenteovejuna 2040” és honor, mostra al públic el poder del personatge col·lectiu enfront d’una injustícia concreta. Ens parla de la primera dona, la protagonista Laurencia, que en el Segle d’Or es va rebel·lar davant els abusos del Comendador.

ALPHA

La programació d’Escènica 2 continuarà la nit del dilluns 5 de juliol a les 22.00 h amb la participació de Gorka Ganso, un prestigiós clown que ha tingut un èxit extraordinari amb els seus espectacles de la mà d’Oca&CIA. La seua obra ALPHA farà gaudir a tota la família en un viatge pel món dels somnis, recreant el moment de trànsit entre la consciència, l’estat Alpha i l’univers que s’obri a nosaltres mentre dormim. Vivències còmiques d’un personatge víctima de les seues pròpies fantasies en una oportunitat única per a riure’ns de pors universals.

L’accés als espectacles és gratuït, amb seient preasignado. Les localitats poden obtindre’s en la web www.kakv.com