Les bandes nacionals CHILL, MALA BRAVA i NO CRAFTS tanquen el cartell de la sisena edició de Fuzzville!!!. Un cartell format per més de vint bandes nacionals i internacionals, incloent els ja anunciats Black Lips, Man or Astro-Man?, Thee Hypnotics o Dwarves.

Una línia formada per noms estel·lars com els llavis negres que aprofiten la seva presència a Fuzzville!!! per presentar el seu últim treball d’estudi «Sing in a World that’s Falling Apart», que està demostrant una veritable revelació musical, los mític Man or Astro-Man? o Prettiest Eyes, per primera vegada a Espanya.

Les tres darreres incorporacions que tanquen el cartell de la sisena edició provenen d’algunes de les discogràfiques que poblaran el mercat de Fuzz, un punt de trobada que ja és una tradició per als amants del vinil independent.

Chill

Chill

CHILL (Family Spree records). El quartet liderat pels Borgondians Vicen Noise (veu i guitarra) i Trash Diamond (guitarra), juntament amb Paul Rod (baix) i Antoine de la plata (bateria), van publicar el seu primer EP sota la família Spree Recordings.

L’àlbum, el mateix nom, ha estat gravat, mesclat i produït per Luis Caretti de Protege Moi Studios. Conté quatre pistes: “Burning”, “Mash it up”, “Sunday’s regret” y “Trate me like a reptile”, amb un so que va des de rock’n Roll Plus Bubblegum de grups com The Bay City Rollers o els Osmond, fins a un Hard Rock amb essències punk de 70 com els Runaways o MC5.  Van llançar a finals del 2019 amb la Ruta 66 el seu primer vídeo i vista prèvia, «Burning», que ens recorda una primera vegada Stooges, però amb reminiscències pop.

 MALA BRAVA (Delia records). Així és com s’ha definit aquest quintet femení «Somos MalaBrava, un garatge i una banda de grups reduïts de 5 nenes amb seu a Madrid. El destí ens va coincidir a les cinc de la vegada en les nostres vides quan ens anessin a participar en una colla formada íntegrament per noies i hem estat treballant junts en aquest projecte durant gairebé dos anys. En l’amor amb els sons de surf, garatge, rock & roll i sobretot la música a la pinzellada d’amplificadors, plaques i pedals. Andrea Tararea, Margui Leches, Rozzy Osbourne, Sofia WonderBass i Raki & Roll van coincidir en aquest emocionant projecte per fer-te portar per les plantes amb danses silvestres i ritmes verinosos. »

NO CRAFTS (Oasis City). Es tracta d’un trio de poder de Madrid que comença el seu viatge a l’estiu 2015. Amb tan

No Crafts

No Crafts

sols tres anys d’activitat, i malgrat la joventut dels seus membres – que només superen els vint – ja han sabut atreure l’atenció de la premsa especialitzada, situant-se com una de les bandes més interessants del panorama.

Amb un so que es basa en influències com Deerhunter, The Cure o Cloud Nothings, NO hi ha manualitats crea una sofisticada barreja de garatge amb traces de rock indie: riffs de guitarra amb el punt de reverberació perfecte, una secció rítmica potent i brillants jocs vocals. El resultat es pot veure en alguns èxits de la seua primera etapa“Dancing Alone” (2015) o “Never Going Down” / “Popular Trial” (2016).