L’auditori de la Casa de Cultura de l’Alfàs és l’escenari del Festival Internacional de Cors, amb dos concerts programats per als dies 18 i 19 de juny, a les 20.00 hores. Amb la participació de vocalistes de més de 15 nacionalitats diferents, s’ha destacat el seu caràcter solidari, ja que la recaptació de cada dia serà destinada a dues organitzacions sense ànim de lucre. L’associació contra la violència de gènere Dones amb Veu de la Marina Baixa, i a EUNOIA, una entitat la missió de la qual és ajudar als xiquets i xiquetes al fet que tinguen una infància millor.

Aquesta iniciativa ha sigut secundada per l’alcalde de l’Alfàs del Pi, Vicente Arques, al costat del regidor de Cultura, Manuel Casado, la regidora de Residents d’Altres Nacionalitats Martine Mertens, el president de la Coral Polifònica L’Alfàs Canta, Juan Carlos Verdú, i el director de la Coral, José Antonio Rubio, que ha manifestat sentir-se orgullós de poder participar en un esdeveniment musical solidari, “un cant a l’esperança i la convivència” les veus de la qual adquireixen en aquests moments més importància que mai.

Es treballa per a poder celebrar aquesta important convocatòria polifònica, i garantir totes les condicions de sanitat i seguretat, els pròxims dies 18 i 19 de juny.