La Universitat d’Alacant i el Festival de dones creadores Juno a la Tardor ompliran de flamenc el Paranimf de la UA aquesta setmana, amb dues actuacions protagonitzades per Pilar Andújar i el seu espectacle de flamenc-teatre Abrazo, i Alba Carmona en concert, per a presentar el seu primer disc. Les dues actuacions tenen un preu d’entrada de 5 euros.

La primera cita serà el pròxim dimecres 6 de novembre a les 20 hores, amb Abrazo i la companyia de l’alacantina Pilar Andújar. Abrazo és un espectacle interactiu de flamenc-teatre que parla de la fase de l’enamorament i de la química que aquesta produeix en el cervell. «Encara que la intuïció ens advertisca des d’un principi, no hi ha qui atenga raons. O sí? Es pot controlar el subconscient? Existeix l’amor a primera vista? Amb una abraçada, n’hi ha prou per a enganxar-se? Uns prefereixen no arriscar i d’altres prefereixen tirar-se al buit i abraçar encara que calga morir. I tu, de quin costat estàs?».

El dijous 7 de novembre, a les 20 hores, la protagonista serà Alba Carmona, que presentarà el seu primer disc en solitari. Estudiosa de la música d’arrels, Alba Carmona s’ha mogut durant anys entre els sons de les diferents músiques populars i la música moderna. Ha trepitjat una infinitat d’escenaris al costat d’artistes amb els quals no ha parat d’aprendre i compartir: Perico Sambeat, Carlos Saula, Chanos Domínguez, Las Migas, Mauricio Sotelo. Les experiències al llarg de 18 anys en la música, el pas del temps i les emocions de la seua recent maternitat li han provocat la necessitat d’expressar-se per primera vegada amb veu pròpia i donar forma a nou cançons que integren el seu primer disc, compost quasi íntegrament per ella i produït per Jesús Guerrero.