El Consell Regulador de la DOP Alacant ha presentat la primera marca especifica per al seu producte més històric, el Fondillón Alacant.
La submarca forma família amb la de la Denominació d’Origen i ha sigut dissenyada amb la mateixa tipografia, que beu d’anotacions tipogràfiques dels segles XV i XVI trobades en els arxius municipals de la capital, que han sigut modificades i estilitzades per a donar-los un toc més contemporani i durador.
Es tracta del primer logotip específic creat per a aquest, el producte més antic de la denominació d’origen, l’únic vi anyenc natural del món. Un canvi que acompanya al realitzat per la pròpia DO al novembre passat i que ha esperat uns mesos per a ser presentat davant els especialistes de la sommelieria i hostaleria en l’últim Saló Professional de la institució.
Aquesta marca acompanyarà a la formació i promoció específica del producte que en els últims anys ha tingut un important reconeixement a través d’articles i puntuacions internacionals que han posat en valor la seua exclusivitat.
A més, també marcarà les botelles del producte per a garantir una millor informació i certificació d’aquests vins.