Divendres que ve 25 d’octubre, a les 19.30 h, tindrà lloc la inauguració de la quarta exposició col·lectiva de la Federació Llevantina de Fotografia, a la qual pertanyen diversos membres del Grup Fotogràfic de Petrer. La inauguració comptarà amb la presència del president de la Federació Llevantina de Fotografia, Manuel López Francés.

Segons ha explicat Pascual Martínez, president del col·lectiu fotogràfic de Petrer, es tracta d’una exposició que la Federació Llevantina va posar en marxa fa quatre anys i que “obri a la participació voluntària dels seus socis, aportant una fotografia per al Congrés que cada any es fa en una localitat diferent de la Comunitat Valenciana”. En aquesta ocasió, l’exposició es compon d’un total de 41 obres de fotògrafs de tota la Comunitat Valenciana.

L’exposició es podrà visitar fins al diumenge 10 de novembre en l’horari habitual de visites del Forn Cultural: de dijous a diumenge de 18.30 a 20.30 hores.

El divendres 25, després de la inauguració, entorn de les 20.30 h, el fotògraf Ricardo Cases oferirà una conferència. Vicent Olmos, vicepresident del Grup fotogràfic de Petrer, ha subratllat que “es tracta d’una conferència d’un dels talents emergents de la fotografia en la qual ens mostrarà part de la seua obra”. Olmos ha detallat que han aprofitat que el dissabte 26 és la fallada del ral·li fotogràfic, que va tindre lloc dissabte passat 19 a Petrer, perquè Ricardo Cases poguera vindre a Petrer, tant per a participar com jurat com per a oferir “una conferència segur que interessantíssima”