Sota el lema ‘La nostra Dieta Mediterrània. La culTÚra que compartim’, el Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient (MAPAMA) ha llançat una nova campanya on promociona la Dieta Mediterrània. En aqueix sentit, i dins de les actuacions previstes en aquesta campanya, el Ministeri, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Elda, ha decidit portar a la ciutat el ‘Gastrobús Mediterrani’, un vehicle que durant sis mesos recorrerà diferents províncies de la geografia espanyola amb l’objectiu de donar a conéixer la dieta mediterrània, els aliments que la componen i els seus beneficis.

L’autobús s’instal·larà el dilluns 27 de maig en la Plaça Castelar, de 12 a 20 hores, per a transmetre als consumidors la importància d’una alimentació equilibrada i variada, que incloga els aliments de la dieta mediterrània, així com la importància de realitzar exercici físic moderat tots els dies.

A més, a l’interior d’aquest ‘Gastrobús Mediterrani’ es realitzaran quatre tallers de consum responsable per a donar a conéixer quins aliments s’han de consumir en cada època de l’any i oferir consells sobre la reducció del desaprofitament alimentari, entre altres.

Tots aquests actes també es duran a terme degustacions i el lliurament de materials promocionals, així com de fullets informatius per a transmetre als consumidors el valor d’un estil de vida equilibrat.