La regidoria de Cultura de l’Alfàs del Pí proposa, dins de la programació del “Estiu Festiu”, per a aquest dissabte 10 d’agost una interessantíssima actuació que farà que el públic vibre al costat de l’Ancora del Albir des de les 22.00 hores.

Rebeca Roods Black Light Gospel Choir és un grup amb una àmplia experiència en estudi com a cantant de sessió, i en el currículum de la qual té muntatges, direcció i enregistrament de cors en múltiples discos, vídeos, gires en directe per a Alejandro Sanz, Raphael, El Barri, Laura Pausini,Pastora Soler, Pitingo, Soraya, Paulina Rubio, Carlos Baute, Coti, Marta Sánchez, Malú, Rosa López, Daniel Diges, Chojín, i Xuso Jones . El que garanteix que el públic que acudisca a aquest esdeveniment gaudirà amb el directe de Rebeca Roods Black Light Cospel Choir.

Rebeca Roods és una dona apassionada pel Gospel, va formar el “BLACK LIGHT GOSPEL CHOIR”, el seu propi cor al juliol del 2009. Ella és qui planifica la producció i direcció, i duu a terme tots els arranjaments vocals de temes clàssics i moderns de Gospel i el Soul amb un repertori en el qual no falten temes propis de l’autora, la qual cosa els ha situat en el camí de l’avantguarda musical d’aquest gènere.

El Racó de l’Albir, al voltant de l’Ancora, serà de nou l’epicentre de l’activitat cultural estiuenca amb aquest concert que proposa la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi a través de la programació Estiu Festiu, que enguany destaca per la seua extensa programació musical.