El gran pianista francés Pierre-Laurent Boucharlat recalarà aquest divendres a l’Alfàs del Pi per a oferir un recital en el qual interpretarà obres de Beethoven, Saint-*Saëns i Debussy, entre altres. Serà a les 22.30 hores en el Centre Social Platja Albir. Activitat inclosa en la programació cultural de Estiu Festiu i emmarcada en el quart Festival ‘Concerts a la Lluna de l’Albir’, que organitza la regidoria de Cultura en col·laboració amb la Societat de Concerts de Música Clàssica de l’Alfàs.

Pierre-Laurent Boucharlat debuta amb orquestra als 13 anys i toca el seu primer recital com a solista recentment complits els 15. Format en el Conservatori Nacional Superior de Música de Lió i en el de París, ha rebut dos premis internacionals: Darius Milhaud 1997 i Spediman 1999.

Aquest pianista francés és molt benvolgut pel públic per la seua sensibilitat i per les emocions que desperta amb la seua interpretació. Elogiat per crítics musicals que destaquen l’elegància francesa de la seua interpretació pianística, és reconegut pels seus companys com un dels especialistes de Beethoven. De fet, actualment, es troba gravant el set complet de les famoses 32 sonates.

La seua discografia comprén també altres autors, com Schumann, Moussorgski i Liszt. El seu enregistrament dels estudis de Chopin, que va aparéixer en la revista francesa ‘Piano, Le Magazine’, ha sigut aclamada per la crítica, impulsant-li a l’escena internacional. Ha tingut l’oportunitat d’actuar en els principals països d’Europa, Àsia i Amèrica del Nord.

El concert que oferirà aquest divendres a l’Alfàs del Pi és amb entrada gratuïta. El regidor de Cultura, Manuel Casado, recorda a la ciutadania que, com tots els esdeveniments culturals organitzats en el municipi, són d’estricte emplene els protocols sanitaris i de seguretat anticovid, amb aforament limitat, ús obligatori de màscares i de gels hidroalcohòlics, manteniment de la distància de seguretat, control de temperatura i presa de dades dels assistents.