L’edil de Cultura, Patricia Maciá, ha presentat, al costat del director del CCCE L’Escorxador, José Luis Mas, la directora de la Plataforma de Teatre Amateur d’Elx, Consuelo Pérez, i el secretari de l’Associació 22q Llevant, Jesús Tomás Bernal, la XX edició de la Marató de Teatre Amateur, que està d’enhorabona la complir dues dècades d’existència a la nostra ciutat.

Les actuacions, ha detallat Maciá, seran el dijous 23 de maig, i tindran lloc en el Gran Teatre a partir de les 21.00 hores. Es representaran un total de 10 peces d’una desena de companyies, amb una durada estimada de set minuts cadascuna i en la qual, en total, actuaran al voltant d’un centenar de persones.

Pérez ha agraït a la Regidoria de Cultura i a L’Escorxador el seu suport constant, i ha assegurat que moltes de les 10 companyies teatrals, en la qual participen “des de joves fins a majors”, ha dit Pérez, s’estrenen en aquesta XX edició. Coincidint que la Plataforma compleix el seu XX aniversari en 2020, a la fi de maig, des de l’entitat, ha anunciat, es convocarà un concurs per al restyling del seu actual logo.

 

Per una bona causa

La recaptació de la XX Marató de Teatre Amateur anirà destinada a l’Associació 22q Llevant, que treballa per a conscienciar a la societat sobre aquesta síndrome catalogada com a “malaltia estranya”. L’edil ha explicat que les entrades es poden adquirir en la taquilla del Gran Teatre i en Instanticket. I que els qui no puguen acudir, tenen la possibilitat de col·laborar amb l’Associació comprant entrada en l’anomenada “Fila 0”.