El Gran Teatre acollirà la XXI Marató de Teatre Amateur d’Elx dijous que ve 20 de maig a les 20 hores. Marga Antón, regidora de Joventut, Consuelo Pérez, presidenta de ‘La Plataforma de teatre amateur d’Elx’ i Mercedes Marco, presidenta de l’Associació d’Anorèxia i Bulímia d’Elx, han presentat la nova edició d’aquesta mostra de peces teatrals. La XXI edició està organitzada per la regidoria de Joventut i la Plataforma de teatre amateur d’Elx i compta amb la col·laboració de la regidoria de Cultura.

Aquesta nova edició de la Marató de Teatre està formada per nou companyies de teatre amateur (‘La Plataforma de teatre amateur’, ‘Carafur Teatre’, ‘Teatreta’, ‘Dreamshow’, ‘Sentit Macbeth’, ‘Noktumbra Teatre’, ‘Teatre de les Nacions’, ‘Anem al grà’ i ‘Nova taràntula’) i 34 actors que representaran xicotetes peces teatrals de fins a huit minuts de duració. Els actors representaran sobre les taules textos que van del drama a la comèdia, peces de dansa o poesia, mostrant la diversitat teatral d’Elx.

La regidora de Joventut ha ressaltat que “esperem omplir totes les butaques del públic perquè gaudirem de tot el talent dels grups no professionals”. Com a novetat, enguany La Plataforma posarà en escena el text guanyador de l’I Concurs de microteatre que va organitzar l’any passat, amb motiu del 20 aniversari de la federació.

Aquest esdeveniment té caràcter solidari i la recaptació es destinarà a l’Associació ADABE (Associació d’Anorèxia i Bulímia d’Elx). El seu objectiu principal és orientar, sensibilitzar i promoure solucions sobre l’Anorèxia i la Bulímia. Mercedes Marco, presidenta de l’associació, afirma que “aquesta donació contribueix ajuda a previndre i visibilitzar malalties com l’anorèxia i la bulímia”.

Les entrades tenen un preu de cinc euros i es poden adquirir en la taquilla del Gran Teatre o en Instanticket.