El Gran Teatre d’Elx acollirà en aquest cap de setmana rellevants concerts i obres de teatre a nivell internacional. L’artista gallec Andrés Suárez presentarà el divendres a les 21.00 hores el seu huité àlbum d’estudi en un gran moment de la seua carrera després d’haver passat de tocar en bars del seu Ferrol natal a omplir el WiZink Center de Madrid. L’obra ‘Portes obertes’ amb la direcció d’Abel Folk i la interpretació de Cayetana Guillén  es presenta el dissabte a les 20.00 hores, mentre que el diumenge, tindrà lloc a les 19.00 hores el concert homenatge a Camilo Sesto ‘Alguna cosa de mi’, amb els artistes que han acompanyat a l’alcoià en els seus rellevants gires mundials.

El dissabte a les 20.30 hores se celebrarà a La Llotja l’espectacle musical ‘Elles donen la nota’ amb Cristina de la Vall, Lydia Cacho, Aroa Cea i Esmeralda Grao en el qual a través del seu art recorren diferents estils musicals com el rock, pop o la cobla. Un concert emmarcat en la setmana Contra la Violència de Gènere on les reconegudes artistes actuen en el seu cicle d’interpretacions de ‘Per una cultura de pau i música per la igualtat’.

En aquesta setmana també hi haurà activitats dirigides per a tota la família. El dissabte i diumenge, a les 13.30 hores, a la sala La Tramoia es durà a terme un laboratori artístic coordinat per Sofia Castellote i Marcial Góngora per a fomentar el desenvolupament dels més xicotets de la llar juntament amb els seus familiars. Mentre que el dissabte a les 18.00 hores en L’Escorxador es representarà l’obra de teatre familiar ‘L’aneguet lleig’.

****

L’Escorxador

• Diumenges d’octubre a desembre. D’11.00 a 13.00 hores.

Tallers: ‘Xicotets i xicotetes artistes’

Entrades: Sol·licita les places per a participar des de les 09.00 hores del dilluns corresponent a la setmana en què es realitza cada taller fins al dissabte a les 13.00 hores. Via Whatsapp al telèfon: 684082555, indicant el taller en el qual voleu participar i quants participareu en aquesta activitat.

Informació: Els participants podran recrear, utilitzant diversos materials, tant cactus (amb flors o sense elles, amb espines o sense elles, alts, baixos, redons) així com plantes suculentes, tant de tipus arbust com plantes penjants, amb les quals poder decorar les nostres cases amb obres que servisquen d’homenatge a la naturalesa. S’utilitzaran recipients de vidre per a crear els tests en les quals aniran les nostres creacions i podrem fins i tot crear una estructura en corda o llana per a penjar-les.

****

• Dissabtes 7, 14, 21 i 28 i diumenge 29 de novembre.

Taller de narració oral: ‘Et compte’ amb Marisela Romero.

Entrada gratuïta.

Informació: Activitat formativa dirigida a totes aquelles persones que vulguen aprofundir en les tècniques de la comunicació i l’expressió oral per a enfrontar-se a un públic atrapant l’atenció del qual escolta.

L’activitat està coordinada per Marisela Romero, actriu i professora de comunicació en la Universitat d’Alacant.

****

• Del divendres 27 de novembre al 10 de gener.

Exposició: ‘Entre el bell i el diví’ d’Israel Nicolás.

Entrada gratuïta.

Inauguració el divendres 27 de novembre de 20.30 a 21.15 hores. Sala Lanart de L’Escorxador.

Informació: En aquesta exposició, l’autor Israel Nicolás pretén compartir amb l’espectador part de la seua expressió simbòlica personal de com percep la vida, tant interna i emocionalment, així com la percepció de l’extern, a través de la imatge simbòlica, la metàfora i el conte.

****

• Dissabte 28 de novembre. 18.00 hores.

Teatre familiar: ‘L’aneguet lleig’ de Trévol Teatre.

Entrades a 3 euros en la Taquilla del Gran Teatre, Instanticket o una hora abans de l’obra en la taquilla del Escorxador.

Informació: ‘L’aneguet lleig’ és una adaptació del conte d’Hans Cristian Andersen en el qual es realcen els valors de la tolerància per a recordar-nos l’important que és no excloure als diferents.

****

Gran Teatre

• Divendres, 27 de novembre. 21.00 hores.

Concert: Andrés Suárez presentant el seu homònim nou àlbum.

Entrades: 34,50 euros en Instanticket i taquilla del Gran Teatre.

Informació: L’artista gallec presentarà aquest divendres a Elx el seu huité àlbum que es tracta d’un disc homònim ple de llum i personalitat en el qual l’artista es despulla com mai ho havia fet abans. El cantautor ha passat de tocar en els bars de Ferrol a omplir el WiZink Center de Madrid, però sempre deixant-se la pell per a interpretar les seues cançons, hi haja centenars o milers de persones davant.

****

• Dissabte 28 de novembre. 20.00 hores.

Teatre: ‘Portes obertes’ amb la direcció d’Abel Folk i la interpretació de Cayetana Guillén.

Entrades a 20, 22 i 24 euros en Instanticket i taquilla del Gran Teatre.

Informació: Abel Folk dirigeix a Cayetana Guillén Corb i Ayoub El Hilali en un text que reflexiona sobre la por, la violència i els prejudicis, però també sobre l’empatia i la capacitat d’enteniment. És el debut com a dramaturga de la periodista Emma Riverola.

Sinopsi: ‘París està immers en el caos. Diverses bombes han esclatat provocant desenes de morts. La ciutat està voltada. Els carrers, tallades. Davant el col·lapse, els veïns del centre de la ciutat conviden a les seues cases als quals han quedat atrapats. Julie també ofereix el seu apartament. Quan obri la porta, es troba amb una jove que l’enfronta als seus prejudicis. Què ocorre quan el temor s’obri pas en les nostres vides?’.

****

• Diumenge, 29 de novembre. 19.00 hores.

Concert: ‘Alguna cosa de mi’, l’homenatge a Camilo Sesto amb els seus músics.

Entrades: 20, 25 i 30 euros en Instanticket i taquilla del Gran Teatre.

Informació: Els músics que han acompanyat a Camilo Sesto en els seus grans gires per Espanya i Amèrica li reten homenatge en un concert únic -en rigorós directe- amb el seu director musical, Marco Rasa, i la veu del qual era la seua guitarra, Raúl Santana. El xou serà un recorregut pels temes emblemàtics de l’artista alcoià, respectant els arranjaments orinals, tal com ell els feia en directe.

Sala Cultural La Llotja

• Divendres, 27 de novembre. 20.00 hores.

Teatre: ‘A voltes amb la vida’ de la companyia Iguals Teatre.

Entrades en la taquilla del Gran Teatre i de La Llotja una hora abans de l’espectacle.

Informació: La companyia Iguals Teatre presenta ‘A voltes amb la vida’, de Juan Luis Iborra i Antonio Albert. En la posada en escena, l’artista Lola Soler comptarà amb la música en directe de Daniel Castillo i la direcció de Quique González per a contar una història feminista de lluita i superació.

****

• Dissabte 28 de novembre. A les 20.30 hores.

Concert: ‘Elles donen la nota. Per una cultura de pau i música per la igualtat’ amb Cristina de la Vall, Lydia Cacho, Aroa Cea i Esmeralda Grao.

Entrades a 10 euros en la taquilla del Gran Teatre i en la taquilla de La Llotja una hora abans de l’espectacle.

Informació: ‘Elles donen la nota’ és un espectacle musical en el qual dones artistes a través del seu art recorren i unifiquen diferents estils de música, des del pop, el rock i la música cèltica fins a la cobla en la seua més pura essència. Concert per a tots els públics amb músics de reconeguda trajectòria musical com Pau Álvarez, Juan Carlos Mendoza, Raúl Santana i Pablo Ignacio.

Cinemes Odèon

• Del dimecres 25 al diumenge 29 de novembre.

Cinema: ‘El traïdor’ de Marco Bellocchio. (2019, Itàlia).

Passes a les 17.00 i 20.30 hores.

Entrades en Instanticket i taquilla.

Informació: ‘El traïdor’ del veterà director italià Marco Bellochio, guanyadora de sis premis ‘Donatello’, compte la història d’un membre de la màfia siciliana que va decidir col·laborar amb la justícia i trair als seus amics de la ‘Cosa nostra’.

Plaza del Congrés Eucarístic

• De l’11 de novembre al 14 de desembre

Exposició itinerant: “Sebastião Salgado. Gènesi”.

Visites guiades per a públic general. Dissabte a les 17.00 hores en valencià i diumenges a les 12.00 hores en castellà. Sense reserva prèvia.

Informació: “Gènesi” és la cerca dels orígens del món i del planeta que habitem, un món que ha evolucionat durant milers d’anys abans de veure’s enfrontat al ritme de la vida moderna. Aquesta exposició presenta fotografies de paisatges, animals i persones allunyats del món modern: regions vastes i remotes, intactes i en silenci, on la naturalesa continua regnant. Comissària: Lélia Wanick Salgado.

Sala La Tramoia

• Dissabte 28 i diumenge 29 de novembre. A les 13.30 hores.

Laboratori artístic coordinat per Sofia Castellote i Marcial Góngora.

Entrada gratuïta. Per a accedir és necessari reservar plaça a través del telèfon 605 199 138.

Informació: Laboratori sorgeix com a enriquiment de la pràctica artística no sols a través del dibuix, la pintura i l’escultura, també a través d’altres mitjans expressius i culturals.

Promou un venta d’activitats per al desenvolupament i creació artística dels més xicotets i les seues famílies.