El Gran Teatre acull l’estrena nacional de l’obra El perro mutante del hortelano. Una obra que parla de l’amor, perquè I si l’amor no existeix? protagonitzada per Emma Lobo. El divendres 28 hauria d’actuar Nuria Espert, però la seua obra Romancer Gitano ha hagut de ser finalment suspesa, després d’haver sigut ajornada, ja que l’actriu no s’ha recuperat completament de l’accident domèstic que va patir; mentre que el diumenge els més xicotets podran conéixer els valors de la lleialtat i l’honor amb el musical de Mulán.

En L’Escorxador durant el dissabte i el diumenge els assistents podran gaudir de l’obra de teatre-performance Antes de que llegue la bestia, sota la direcció de Pedro Fresneda. Els més xicotets podran viure el circ a través del taller que ofereix Luis Moreno, creant figures lleugeres i amb molt de moviment igual que els trapezistes. L’exposició Raices, de Patricia Carrión es podrà visitar a la Sala Lanart fins al diumenge 20 de juny.

Aquest divendres es podrà gaudir a La Llotja del concert Posidonian Poetry del grup OASI. La Companyia Clàssica de Comèdies porta a l’escenari de La Llotja l’obra Confina2. Durant el dissabte i el diumenge el drama està servit: persones espantades, perplexes, enfadades, frustrades…

Finalment, el diumenge tindrem en l’escenari a Màgica Música. Els més xicotets podran gaudir de Mag Guasón i el seu nebot David.